To je to što me zanima!

Go Djivo! Universal publishing nudi ugovor dubrovačkom DJ-u

Mladi je dubrovački Dj, Djivo Bjelančić, aka dBA, dočekao svoj trenutak, u listopadu prošle godine napravio je remiks Zhu-ovog hita, 'Automatic' i postavio ga na svoj Soundcloud profil
Vidi originalni članak

Mladi je dubrovački Dj, Djivo Bjelančić, a.k.a. dBA, dočekao svoj trenutak. U listopadu prošle godine napravio je remiks Zhu-ovog hita, 'Automatic' i postavio ga na svoj Soundcloud profil. Još jedan rad mladog darovitog DJa, residenta Culture cluba Revelin i zagrebačkog studenta? A ne.

Na mail mu je nedavno stigao mail koji mnogi mladi DJi sanjaju – onaj s prvim ugovorom za Universal music publishing. Iako je znao da je talentiran i da publika u Dubrovniku, Zagrebu i šire strašno voli njegove nastupe, Djivo je bio izvan sebe:
-Odlaskom u Zagreb upoznao sam ekipu, ušao i u studio, sve je nekako krenulo. Treba se samo malo maknut iz Grada, skupiti kontakte, uporno raditi i onda se vratiti doma, u najljepši grad na svijetu. Pa zamislite, moj je remiks ušao u Zhu-ov katalog, ja kad sad to izgovaram teško mi je povjerovati. Njegova je ekipa shvatila da sam talentiran i dobio sam prvi ugovor kojim ozbiljnije iskoračujem u svijet. Jako sam uzbuđen, vjerujem da je ovo početak', optimističan je simpatični Dubrovčanin.

Prvi će veći nastup, bivši bubnjar i pijanist, a sada mladi producent i DJ koji sanja svjetske pozornice, imati u sklopu DJ Mag festivala u Revelinu, od 21. do 23. ovog mjeseca, uz bok imenima poput Ferreck Dawna, DJ's from Mars i Krydera.  
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare