To je to što me zanima!

Gobac 44. rođendan slavio na zagrebačkom Sljemenu

Roker Davor Gobac pjevao je na sljemenskom Krumpirištu. Žali što nije gledao slalomsku vožnju Ivice Kostelića. Uspio je zagrijati promrzlu publiku
Vidi originalni članak

Ovdje je toliko hladno da i pingvini padaju u nesvijest, našalio se promrzli Davor Gobac. Otkačeni roker sa svojim je bendom Psihomodo pop zabavljao publiku na Sljemenu finalnog dana natjecanja Svjetskog skijaškog kupa “Snježna kraljica”.
- Odlično sam raspoložen. Danas slavim 44. rođendan i baš mi je dobro - rekao je Gobac.
- Idem kasnije u studio s dečkima iz benda na neko druženje, a poslije doma sinu i ženici - dodaje.
Gobac priznaje da nije “sportski tip”. Iako ga skijanje previše ne zanima, rado će pogledati Kosteliće, Janicu i Ivicu, na djelu. “Snježna kraljica” privukla je i Vjekoslavu Bach. Ona se, ogrnuta crnim krznenim kaputom, grijala uz dečka Nenada Kljajića. Voditeljica “Zagrljaja ljepote” i nedavno rastavljeni bivši trener rukometnoga kluba Croatia osiguranje nježno su se pogledavali tijekom humanitarne utrke Zagreb Ski Legend kad je Janica skijala.

MISICE 'NA GAŽ'I KAO SEKSI HOSTESE
Bivšim missicama nije smetala hladnoća na Sljemenu.  Aleksandra Grdić i Maja Cvjetković, hostese na “Snježnoj kraljici”, plesale su i animirale prisutne. Aleks, koja se od sunca zaštitila crnim dizajnerskim naočalama, izmamila je uzdahe muškog dijela publike.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • filc 18.02.2008.

    pa taj gobac koji se samo krevelji na sceni nije objavio 3 pjesme vrijedne spomena u zadnjih 15 godina, šta taj uopće pjeva...ono srebrne svinje katastrofa, linoleum boy...užas....ljudi znaju nabrojat po 5 njegovih pjesama s početka karijere, a ovi su gori od prljavog kazališta koje ima katastrofalne radio dubrava i moj dom je hrvatska. daj mičite taj psiho-mučenje-modo

  • mateo4x4 18.02.2008.

    Gobac je legenda i pol! Iako na plesu sa zvijezdama nije plesao \"stručno\" kako je to zahtijevala komisija, nema veze, on je bio najbolji i dalje! Priznajte da je, dovoljno da pohvalite komentar :)

  • ajazvi10 18.02.2008.

    gobac legenda!!! Jel može išta proć bez ove naše grdićke!? dosadna je u pičku materinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare