To je to što me zanima!

Goca se dirala po međunožju: Koreografija ili zalutale gaće?

Moram priznati da su svi bili u šoku! Goca je cijelo vrijeme energično plesala i onda je u jednom trenu zaplesala s rukom među nogama, rekao je obožavatelj folkerice
Vidi originalni članak

Svi koji su bili na njenom koncertu u Nišu ostali su bez teksta kad se primila za međunožje. Publika je ostala zbunjena kad se Goca Tržan (38) zgrabila za međunožje i povukla hlače, piše srpski Alo!. Nisu znali je li to dio koreografije koju je folkerica osmislila ili su joj se gaće zavukle gdje im nije mjesto pa nije imala izbora osim da ih, doslovno, izvuče van.   

- Moram priznati da su svi bili u šoku! Goca je cijelo vrijeme energično plesala i onda je u jednom trenu  zaplesala s rukom među nogama. Neki su joj pljeskali, dok su neki bili zgranuti - rekao je jedan od obožavatelja folkerice. 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • scientist_1 25.05.2013.

    Zasto izmisljate neistine i lazi???? Ona uopce nije folkerica, i jedna je od najvecih zvijezda na Balkanu. I zasto mislite da su sve srbijanske pjevacice folkerice. Ja zivim u Srbiji i ima puno puno izvodjaca koji pjevaju takvu muziku, ali ona ne pjeva ni f od folka. Mislim nemam rjeci za ovakve naslove i ovakve novinare koji mrze sve sto je srpsko. Nisam Srbin. Pozdrav.

  • marijaterezija2 13.04.2013.

    Kad nejde pjesmom ide p*****

  • zdrawe 25.02.2013.

    da se to nije objavilo vjerojatno bi hrvatska dobila prigovore od europe il srbije za ignoriranje manjinskih zabavnih trenutaka,,))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare