To je to što me zanima!

Godišnjica smrti Tome Vrbana: Za sve nas on je i dalje ovdje...

ZVIJEZDE TUGUJU Vizažista Tomu Vrbana, od čije je smrti prošlo godinu dana, nikad neće prežaliti i zaboraviti. Matija Vuica kaže da Tominu prisutnost još osjeća
Vidi originalni članak

Utjeha bi mogla biti činjenica da je u svoje 33. godine proživio 100 života. Proputovao je svijet, utjecao na hrvatsku modu, imao gomilu prijatelja... No utjehe ipak nema. Volio je život i nije pošteno da netko takav prerano ode. Još sam ljuta na takvu sudbinu, kaže Jelena Popović Volarić (30).

Tomo Vrban preminuo je prije točno godinu dana izgubivši bitku s rakom. Prema mnogima najbolji domaći vizažist bio je najbolji prijatelj mnogih slavnih Hrvatica. Nikad ga neće zaboraviti.

- Za mene je Tomo još ovdje i nitko me neće uvjeriti u suprotno. Ne mogu prihvatiti da više nikad nećemo otići u zelenilo Maksimira, pogotovo usred radnog dana. To smo obožavali - rekla je Tatjana Jurić.

Često ode Tomi na grob da, kaže, malo porazgovaraju. Matija Vuica vjeruje kako vrijeme liječi rane, ali Tominu prisutnost još osjeća.

- Srela sam njegovu majku i zaključile smo da živimo kao da je Tomo ovdje. On nas sigurno gleda odozgo - kaže Matija.

Tomin brat Ante objavit će knjigu s njegovim radovima, osobnim fotografijama i sjećanjima prijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Timo_1 23.03.2011.

    najvise ce falit onima od kojih je primo a i onima kojima je davo

  • čokolino321 22.03.2011.

    glupi su ljudi koji imaju još gluplje komentare na ovakve članke,bolest je bolest,onaj koji ima nekog svog bližnjeg tako bolesnog nebi mu palo na pamet pisat takve komentare jer nikad se nezna kad će bolest pokucat na vrata imo ti 33 ili73

  • tulipan-ka 22.03.2011.

    zar je već godina prošla od tomine smrti?počivao u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare