To je to što me zanima!

Goga doji sina na plaži, a Adam pokazao kako izgleda 'opušten'

Adam je nedavno fanovima showa priznao kako im je u Zadru puno bolje te im nimalo ne fali 'stresni' Zagreb i gužve. Posvetili su se bebi i treninzima, a Gordana je postala i prava influencerica za majke...
Vidi originalni članak

U prvoj sezoni zabavnog showa 'Brak na prvu' jedni od najupečatljivijih kandidata definitivno su bili direktorica za prodaju nekretnina, Gordana Marelli (38) iz Zagreba i poslovođa obiteljske vinarije, Adam Kromer (33) iz Zmajevaca u Baranji.

DRAMATIČAN IZLET Goga i Adam sa sinčićem bili u Paklenici za vrijeme potresa...

U međuvremenu su dobili sina Noela krajem kolovoza, ostavili svoje dotadašnje poslove i iz Zagreba preselili u Zadar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Adam je nedavno fanovima showa priznao kako im je u Zadru puno bolje te im nimalo ne fali 'stresni' Zagreb i gužve. Posvetili su se bebi i treninzima, a Gordana je postala i prava influencerica za majke... Osim što svakodnevno reklamira proizvode za majke i bebe, pohvalila se i kako doji sina na plaži. 

Adam se pak našalio pa pokazao kako izgleda na Instagramu 'utegnuto', a kako u stvarnosti 'opušteno'... 

- Novi život, novi grad, novi ciljevi. Uskoro u Zadru otvaram firmu, samo da se udomaćimo - objasnio je Adam nedavno daljnje planove. Inače, Gordana iza sebe ima jedan brak i sina (16) s kojim se odlično slaže, iako on nije bio pobornik showa 'Brak na prvu'. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Slučajni-prolaznik 🙂 27.12.2020.

    Šlapa...

  • DomoljubnaKrkanskaSeljačinaa 26.11.2020.

    Fala, ali ja ne bi nit ženio se nit imao dijete danas. Ako svijesno i svojevoljno danas ideš raditi dijete, nešto gadno ne štima sa tobom u glavi, ili si narcis koja/koji želi kopiju malog sebe pa makar dijete patilo cijeli život.Ljudi ne vide širu sliku zbog svoje sebičnosti i narcisoidnosti, ne vide kakav kaos se sprema, ne vide da više ljudske vrijednosti ne postoje, potpuno je nestala ljudska solidarnost, generalni IQ mlađe populacije je danas doslovno upola manji nego kod normalne prosječne osobe, nemaju dušu više doslovno, sve je puno Anti-socijalnih agresivnih poremećaja, ma bolesno..Pa nisam lud dovest dijete na ovakav svijet, pa ubilo bi me vlastito dijete vjerojatno kad tad, ili bi njega neki vršnjak psihopat kad tad...Ako ne zbog tog, onda bi me klepio zato jer mu nisam dao za cigare i kavu, a radit ne želi niti je sposoban mentalno nit fizički. Entitled snowflake 🤣🤦‍♂️A tko je glavni krivac? Da Vi, Vi šta glumite roditelje a ustvari vas zaboli za vašu djecu...Ali, jednog dana, sve će vam to oni naplatiti.Kada vam mali ili mala pukne, a hoće, pa vi idete prvi...Razmislite malo hoćete li snositi posljedice ili ne... Realno je da hoćete.Ma vidite i sami sve to šta Vam ja imam tu balade pisat...Ajde živili

  • bull1304 26.11.2020.

    bljuc...

Komentiraj...
Vidi sve komentare