To je to što me zanima!

Goga jedva obuzdavala bujne grudi na plaži Svetog Jerolima

TRAŽENA Na Hvaru je stalno zaustavljaju jer žele autogram. Pjevačica se kupa u minijaturnom kupaćem kostimu iz kojeg joj ispadaju grudi, a na plaži ispija koktele
Vidi originalni članak

Srpska folk pjevačica Goga Sekulić (37) na Hvar je došla u subotu s prijateljima. Danju uživa na plaži, a noću tulumari u klubovima.

Pjevačica se kupa u minijaturnom kupaćem kostimu iz kojeg joj ispadaju grudi, a na plaži ispija šampanjac i koktele. Goga se provodi na otočiću Sveti Jerolim na Paklinskim otocima. Njezini prijatelji kažu da uživa najviše što može jer je shvatila da nakon osobne tragedije mora nastaviti život. Prije godinu dana od raka gušterače u 42. godini umro joj je suprug Igor Ramović.

U braku su bili jedva dva mjeseca, a njegova smrt toliko ju je potresla da je razmišljala da se zaredi i ode u samostan.

- Na plaži je stalno zaustavljaju, no iako je došla odmoriti se od svega, ne smeta joj pozornost. Uvijek se rado fotografira s obožavateljima - rekao je prijatelj pjevačice. Prije Hvara odmarala se je u Umagu.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • 30.07.2014.

    "Pjevačica se kupa u minijaturnom kupaćem kostimu iz kojeg joj ispadaju grudi, a na plaži ispija šampanjac i koktele". Sva sreća da hrvatski branitelji, invalidi i radništvo nema novaca za more da vide to ispijanje šampanjaca u minijaturnom kupaćem.....

  • heyjoe878 30.07.2014.

    zna li plivati? hehe...

  • 30.07.2014.

    Super badic al ne za zenu njene velicine.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare