To je to što me zanima!

Goga najavila udaju za Adama

Gordana i Adam nedavno su se preselili iz Zagreba u Zadar gdje grade zajednički život. Dobili su sinčića Noela, a Marelli je sada dala naslutiti kako se pripremaju na idući veliki korak
Vidi originalni članak

Zaljubili su se u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', a Gordana Marelli (38) iz Zagreba i poslovođa obiteljske vinarije, Adam Kromer (33) iz Zmajevaca u Baranji, danas žive zajedno u Zadru. Krajem kolovoza dobili su sinčića Noela te uživaju u obiteljskoj idili. 

POGLEDAJTE VIDEO: Reality ljubavi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A Gordana je sada na društvenim mrežama otkrila kako s partnerom razmišlja o daljnjem koraku. Pratitelji su je na Instagramu pitali kada će se udati za Adama. Ona im je kratko odgovorila: 'Možda ove godine'. Par je prije živio u Zagrebu, a sada u Zadru sređuju zajednički život. Kromer je jednom prilikom rekao i kako namjerava pokrenuti posao. 

No priznali su kako im život u Zadru nije ništa manje stresan nego što je to bilo u Zagrebu. Život im se okrenuo nakon što su dobili sina pa mu posvećuju svu pažnju.

- Slobodno vrijeme? Što je to? Kada uspijem sve ukućane istjerati iz stana, onda spavam - našalila se Marelli.

Goga priznaje kako ima malo slobodnog vremena pa čak odgađa i treninge. 

- Ostala su mi tri kilograma od trudnoće plus onih pet kilograma viška prije trudnoće. Ukupno moram skinuti još osam kilograma - napisala je na Instagramu. 

Pratitelji je često pitaju u showu 'Brak na prvu', s obzirom na to da joj je promijenio život. Podijelila je fotografiju nastalu tijekom snimanja gdje s ostalim kandidatima uživa u druženju.

ZIMOVALI U AUSTRIJI Goga objavila 'sporne' fotke: Gledateljima otkrile koga ljubi

- Snimanje showa je kao vožnja u zabavnom parku. Malo si gore, malo si dolje. Malo se smiješ, malo vrištiš. Sve u svemu, nezaboravno iskustvo - zaključila je Gordana. 

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • nikiriki10 13.01.2021.

    O ne

  • Šunka12 13.01.2021.

    Goga,Gordana,Marelli ... svaka nova rečenica različito ime za istu osobu🙈

  • Šunka12 13.01.2021.

    Osobno mislim da Goga nije iskrena ni dobra osoba,zavrtila je Adama i sve na brzake iskombinirala sebi u korist.Adam mi se ne čini loš momak al izgleda da je naivan i brzoplet.Sve u svemu mislim da je u ovoj vezi jedino super i dobro, a to je što je na Svijet došao novi život 👶

Komentiraj...
Vidi sve komentare