To je to što me zanima!

Goga oduševila goste večerom: Tri devetke i jedna desetka za smuđa i tortu od krumpira...

Njezin je jelovnik bio pun pogodak, gosti su bili oduševljeni smuđem i tortom od krumpira tako da je Goga prešla u vodstvo
Vidi originalni članak

U današnjoj epizodi 'Večere za 5 na selu' domaćica je bila glazbenica Gordana Lach iz Varaždina koja njeguje tradiciju pa su gosti od nje očekivali ukusne domaće specijalitete, a prilično su bili znatiželji kako će im pripremiti smuđa.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gordana je jelima dala nazive svojih pjesama pa je tako za predjelo pripremila Dva junaka, glavno se jelo zvalo Moja Drava, a desert Sreća. Njezin je jelovnik bio pun pogodak, gosti su bili oduševljeni smuđem i tortom od krumpira tako da je Goga prešla u vodstvo.

Jučer kod Natalije ekipa baš nije bila opuštena pa je Goga od samog dočeka počela drukčije - goste je dočekala odjevena u narodnu nošnju uz pjesmu 'Dobro mi došel prijatel'! Doček i aperitiv su odlično prošli pa su gosti prešli na konkretnije stvari - domaćica je poslužila namaz od vrganja i bijelog graha.

- Namazi su mi bili fini - rekla je Natalija.

Goga je potom iznijela smuđa uz zapečeno povrće s vrhnjem, a čim su probali, svi su komentirali da im se sviđa okus.

- Fino je meso - rekla je Natalija domaćici i dodala da dosad nije jela smuđa.

- Smuđa si mogla ili zeznuti ili uspjeti - zeznula nisi - rekao je Tomislav domaćici te dodao da mu se sviđaju i prilog i salata od mladog matovilca.

Današnja atmosfera bila je potpuno opuštena, a za kraj večere domaćica je poslužila tortu od krumpira s čokoladom. Kako nitko od kandidata nikad nije probao tortu od krumpira, krenuli su oprezno s kušanjem.

- Torta me oduševila - rekla je Ivanka, a s njom su se složile Natalija i Marija koja je dodala kako ne bi ni primijetila da u torti ima krumpira da im Goga nije otkrila.

Domaćica je gostima darovala svoj treći album i pozvala svog glazbenog partnera Željka te su otpjevali pjesmu „Moja Drava“ za koju je Goga napisala tekst, a Željko glazbu i aranžman.

- S tim me kupila, bio je to šlag na kraju - rekla je Natalija, a svojom je izvedbom dirnula i Ivanku i Mariju.

- Gordana je nadmašila moja očekivanja - zaključio je Tomislav.

Za svoju večeru Goga je dobila puno pohvala, a ocjene su bile sljedeće: Ivanka je dala devetku zato što joj je predjelo bilo preobilno, Natalija je također dala ocjenu devet zato što joj se nije u potpunosti svidio cjelokupni dojam večere, Marija je dala desetku zato što joj je sve bilo savršeno, a Tomislav je također dao devetku jer mu je sve bilo skoro pa savršeno. 

A kako će sutra kuhati medicinska sestra Ivanka - ne propustite pogledati od 20 sati na RTL-u u novoj epizodi kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu'. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kalevala 06.05.2021.

    Tu emisiju treba ne prekinuti nego zabraniti. Strasno je gledati te ljude i slusati njihove komentare. Vecina nezna niti jesti niti sluziti se pribiron. Komentari su toliko nekvalitetni bez obzira na ocijenu. RTL je videca televizoja u losem programu. K

  • Zlatna Vuga 06.05.2021.

    Mislila sam da Goga bolje pjeva, al sasvim prosječan glas. Tomislav je toliko dramatizirao oko tog smuđa, a to je toliko zahvalna namirnica za napraviti i teško da se može fulati ako imalo znaš nešto o kuhanju.

  • 05.05.2021.

    Kalkuliraju svi osim Marije..a Tomislav klasika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare