To je to što me zanima!

Gola Naomi sjedila u podzemnoj željeznici pa zbunila sve fanove

Na jednoj od fotografija Naomi se vozi u podzemnoj željeznici, na drugoj čeka na postaji, a na trećoj sjedi na stanici. Na sve tri fotografije torbica talijanske modne kuće strateški pokriva sva neophodna mjesta.
Vidi originalni članak

Supermodel Naomi Campbell (50) objavila je na svom profilu na društvenim mrežama seriju golišavih fotografija iz njujorške podzemne željeznice. Kako je napisala, radi se o neobjavljenim profesionalnim fotografijama koje je odradila za modnu kuću Valentino. 

Na jednoj od fotografija koje je podijelila sa svojim brojnim obožavateljima Naomi se vozi u podzemnoj željeznici, na drugoj čeka na postaji, a na trećoj sjedi na stanici. Na sve tri fotografije torbica spomenutog brenda strateški pokriva sva neophodna mjesta. 

Velik broj komentara koje je Naomi ispod objave dobila odnose se na Covid-19 pandemiju i njezinu sigurnost, no pretpostavka je da su fotografije ipak nastale ranije.

Upravo Campbell je posljednjih mjeseci pokazivala više nego dovoljnu dozu opreza kad je u pitanju zaraza virusom, tako su njezine fotografije u zaštitnom odijelu prije nekoliko mjeseci obišle svijet. Neki su joj se tada smijali, ali Naomi je kazala kako je puno mirnija u takvom outfitu.

MANEKENKA ŠOKIRALA OUTFITOM Naomi zbog korone odustala od golotinje: Panično dezinficira...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ivanaivano 06.07.2020.

    Da Vam ispričam jednu slatku priču: prije koju god, centrom Zg se setala micica koja je trenirku (svaki dan to furala :/) navukla da joj se mačkica i guzara toliko iscrtavala...posto je klasična zenska, to se treskalo, mjesalo ...i gle naravno svi (i ja) bi to gledali. Nemres ne vidit! Poneki bi doviknuo, mala uzivala u pogledu i doviku. I cap jednog dana ju neki starkelja "pljesnul" po guzari. Ova sva u bjesu, cudu ...AJMEE, škandal-! Hahha, pa kakav skandal, mjesis, ocrtavas, treseš ... budala će naici! Da se dame ne uvrijede. Ali linija izmedu senzualnog, gospodskog i damskog jasno je vidljiva. Trash privlači trash i mora se očekivat takva reakcija. PS. izustičemo one bolesne kaj su bolesni (da u to ne zalazimo). Ovo su lake i zabavne note! PS. radnja je bila u rano jutro, radni tjedan.

  • Cirenac 05.07.2020.

    Gola,pa što, gola se i rodila.

  • 05.07.2020.

    dobro,mene zanima gdje su joj grudi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare