To je to što me zanima!

Gole grudi: McGowan šokirala bizarnom golišavom 'fotkom'

Njezin profil na društvenoj mreži prepun je aktivističkih fotografija. Osebujna glumica često komentira aktualne teme te govori protiv Donalda Trumpa
Vidi originalni članak

Ekscentrična glumica Rose McGowan (43) šokirala je javnost fotografijom koju je objavila na društvenoj mreži. Paige Matthews iz Čarobnica pokazala je grudi, no na njima nije bilo bradavica te je u hešteg stavila riječ 'lijek'.

Bilo je onih koji su osudili njen čin, no McGowan je ipak naišla na istomišljenike koji su komentirali koliko je bizarno da žena može objaviti fotografiju sasvim golih grudi na društvenoj mreži ako ukloni bradavice.

Na njenom Instagramu nema mnogo selfija kao kod drugih zvijezda, već je profil prepun aktivističkih objava. Ova osebujna glumica javno govori protiv predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa (70) te komentira aktualne teme.

Kada je objavila bizarnu fotografiju, napisala je objavu na svojoj Facebook stranici i namijenila ju Trumpu i medijskom mogulu Rupertu Murdochu (85), no ubrzo je uklonila sadržaj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • koko82 12.09.2016.

    još jedna tuka upala u ralje feminizma i SJW......

  • bleky_1 10.09.2016.

    imao prilike ˝naletiti˝ na takve cike. jbte, al sam se iznenadio! prvo nisam znao sto bi s njima al sam za cas ulovio ritam

  • ojdimidojdimi 09.09.2016.

    sad može crtat na njima okice, usta i nosić......................da izgledaju još retardiranije.......................

Komentiraj...
Vidi sve komentare