To je to što me zanima!

Goli crveni tepih: Slavne dame u svojim oskudnim odjevnim komadima zasjenile pobjednike

Prošlogodišnji Eurovizijski pobjednici, grupa Maneskin, bila je nominirana u kategoriji za najbolju međunarodnu grupu, ali je pobjedu dobila grupa Silk Sonic
Vidi originalni članak

U utorak je održana 'BRIT Awards' godišnja dodjela nagrada za glazbena postignuća, a nagrade su dodijeljene u O2 Areni u Londonu dok se emisija prenosila na YouTubeu.

Glazbene nagrade pale su u drugi plan jer su se na crvenom tepihu pojavile Tallia Storm (23), Maya Jama (27) i Ashley Roberts (40) u odjevnim komadima koji su malo toga prepustili mašti.

Pjevačica Tallia Storm je stigla na crveni tepih u Londonu odjevena u izrezani crni dvodijelni komad u kombinaciji s električno plavim krznenim kaputom.

Televizijska zvijezda Maya Jama obukla je crnu haljinu u kojoj je otkrila goli trbuh, a bivša članica grupe Pussycat Dolls pjevačica Ashley Roberts došla je bez grudnjaka u oskudnoj crnoj haljini s izrezom, koja je imala raskošan rascjep na bedrima kako bi istaknula njezine zategnute noge.

Adele (33) i Ed Sheeran (30) bili su među glavnim kandidatima za Brit Awards 2022., oboje su imali po četiri nominacije, a pobjedu je za izvođača godine je odnijela Adele.

Također, u kategoriji za pjesmu godine nagradu je dobila Adele za pjesmu ''Easy on Me'', a za najbolju međunarodnu pjesmu odabrana je ''Good 4 U'' mlade pjevačice Olivije Rodrigo (18).

U kategoriji za pop glazbu pobjedu za najboljeg izvođača odnijela je Dua Lipa (26), dok je Billie Eilish (20) dobila nagradu za najboljeg međunarodnog izvođača, unatoč tome nisu se pojavile na dodjeli.

SKROMNA PJEVAČICA Adele na dodjeli nagrade tražila bombone, voće, čaj i malo vina

Prošlogodišnji Eurovizijski pobjednici, grupa Maneskin, bila je nominirana u kategoriji za najbolju međunarodnu grupu, ali je pobjedu dobila grupa Silk Sonic.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 10.02.2022.

    Trash i neukus.

  • superman1978 09.02.2022.

    daaame??? daaaameee???

  • Sv.NolesrpskiIsus2.0 09.02.2022.

    Kakav freek show, a oni Talijani su zorni prikaz gdje se danas nalazi zapad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare