To je to što me zanima!

Golišava zabava: Joanni ispale grudi tijekom igranja sa psom

Poljska manekenka Joanna Krupa bezbrižno se zaigrala sa psom bosa trčkarajući po travi, no u jednom trenutku se sagnula i pokazala više no što je planirala
Vidi originalni članak

Zvijezda reality showa 'The Real Housewives of Miami' pokazala je gole grudi tijekom igre sa psom Darlom u svom vrtu u Miamiju. Joanna Krupa (34) uživala je s ljubimcem u Miamiju u ležernom izdanju, trapericama i ležernoj majici s prorezom na leđima ispod koje nije nosila grudnjak. Poljska manekenka bezbrižno se zaigrala sa psom bosa trčkarajući po travi, no u jednom trenutku se sagnula i pokazala više no što je planirala.

Joanna se 13. lipnja u San Diegu u Kaliforniji udala za vlasnika noćnog kluba, Romaina Zagoa koji je otkrio da je u predbračnom ugovoru zahtijevala klauzulu koja predviđa da se seksaju najmanje dva, tri puta tjedno. 

- Neću lagati i reći da se seksamo svaki dan. Radim puno, ona puno radi, uvijek putuje. Ne postoji par koji ima savršen život nakon toliko godina. Zajedno smo šest godina - priznao je tada Romain. 

Joanna se dosad dvaput skinula za Playboy, pozirala je i za naslovnice časopisa kao što su Maxim i FHM dok je 2009. godine pozirala gola za PETA-inu kampanju protiv ubijanja životinja.

Zvijezda realityja pozirala je u toplesu i pokazala stražnjicu

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Angelo_1 28.09.2013.

    Nikad one ne pokazu vise nego sto su htjele

  • Štrumpf2007 27.09.2013.

    Baci cicu sa se igramooooo, igramoooo, igramooo-ooo...

  • Galeb i ja 26.09.2013.

    Kako se to samo moglo dogoditi na takvoj bluzi koja je sa svih strana dobro zatvorena.Hahaha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare