To je to što me zanima!

Goody nakon operacije dali da noć provede s Jackom

Jade se trenutačno nalazi u bolnici, gdje je jučer uspješno operirana. Čim se malo oporavi i bol nestane, otići će kući jer joj je želja da umre doma
Vidi originalni članak

Sa slabašnim smiješkom na licu i podignutim palcem Jade Goody (27) pozdravljala je novinare nakon uspješno obavljene operacije kojom su joj smanjeni bolovi prouzročeni tumorom. Reality zvijezda na umoru bila je oduševljena jer su vlasti dopustile njezinu 21-godišnjem suprugu Jacku Tweedu da provede noć s njom dok se ona oporavlja od operacije.
- Jacku su dopustili da bude uz Jade dok se oporavlja od operacije. Ona će biti puštena kada joj bude dovoljno dobro i kada bol sasvim nestane. Kući bi mogla otići već danas ili sljedeći tjedan - kazao je Jadein glasnogovornik Max Clifford.
Jack Tweed jučer je osuđen za napad na tinejdžera golf-palicom. Sud mu je dodijelio odgodu kazne, ali njegova odvjetnica tražila je da se to razdoblje malo produlji jer postoji šansa da će morati u zatvor prije nego Goody premine. Liječnici su Jackovoj supruzi predvidjeli još najviše četiri tjedna života. Supružncima je jako bitno da njene posljednje trenutke na životu provedu zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare