To je to što me zanima!

Goran Bare: J.. im mater svima, nabijem ih baš sve

Glazbenika je tijekom psovanja na pozornici netko iz publike pogodio punom plastičnom čašom. On se čudio zašto ga se gađa vodom, a ne pivom...
Vidi originalni članak

Goran Bare (45) pjevao je u nedjelju Majkama na Aeromitingu u zagrebačkom Lučkom. Na pozornici je vinkovački roker puzao po podu, a osrvnuo se i na političku situaciju u Hrvatskoj.
- Je.. im mater svima, sve ih nabijem - rekao je Goran Bare. Najviše se okomio na ministra financija Ivana Šukera, kojeg je iznervirani Bare opisao: 'I onaj debeli s brčićima, koji jednom godišnje ode nekud van i posudi lovu'.
- Nešto ga je moralo razljutiti da to kaže. Ne znam točno što je bio okidač, ali Bare je jednostavno takav i kaže sve što misli. On je roker - kaže Baretov menadžer Igor Boltek. Bareta je zbog psovanja netko iz publike pokušao pogoditi pićem. On se uzrujao što mu bacaju vodu, a ne pivu.
- Samo me gađaj. Samo daj, pi... ti materina - vikao je Goran, koji je ipak publiku najviše zabavio svojim pjesmama. Uskoro će u studio, gdje će nakon dvije godine snimiti novi album.
- Pjesme su gotove, pa bi već sljedeći tjedan trebali počet snimati materijal - kaže menadžer.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • noname92bl 30.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • 30.08.2010.

    Bare,,,care !!

  • bellaUna 30.08.2010.

    Pa, nismo li se borili za demokraciju?!! Za slobodu misli i govora?! Pa kad bi imali pravo govoriti samo oni koji znaju sročiti nešto suvislo, cca 90% bi ljudi trebalo odmah zašutjeti! Što se tiče Bareta, njegove misli su itekako suvisle, samo je zbog posljedica uživanja narkotika neartikuliran i lakše mu se izraziti na neki drugi način, glazbom i stihovima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare