To je to što me zanima!

Goran Bare na koncertu u Osijeku: Laku noć, Rijeka

Ajmo, Zagreb!, počeo je Goran Bare koncert u Osijeku. Obožavatelje je razočarao jer je bio pijan pa neke pjesme nije mogao otpjevati do kraja
Vidi originalni članak

Ajmo, Zagreb!, počeo je Goran Bare koncert u Osijeku.
Obožavatelje je razočarao jer je bio vidno pijan pa neke pjesme nije mogao otpjevati do kraja. Povremeno bi i zašutio pa su članovi Majki pokušali svirkom spasiti pjevača. Bare je navodno prije koncerta miješao tablete i crno vino. Koncert je završio riječima: ”Laku noć, Rijeka”.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 21.10.2008.

    Dino je samo piš.. po ljudima s balkona, obučen u gaće. Ako je tada bio svjestan - svaka čast !!!

  • gocxxx 21.10.2008.

    Da, da baš je legenda, smrad nadrogirani, Dino i Bare nemaju veze s vezom, Dino nikada takav nije izlazio na pozornicu, čak ni u svojim najgorim danima. Ovo je ona najgora klošarčina, najgora vrsta, podcjenjuje i ismijava ljude koji vole tu glazbu i plaćaju ulaznice, zadnji puta, kada je nastupio u Osijeku (bar mislim da je to bilo zadnji puta) na nekog auto moto susretu ili tako nešta) toliko je bio nadroksan heptatonima i alkoholom, da je poslije koncerta teturo između ljudi, pao na pod i puzao pred svima. Stoka odvratna. Šteta, dok je pjevao u Majkama bilo je to strašan bend, prava svirka, odlični tekstovi... a sada sam sebi pjeva... gdje je nestao čovjek!

  • komentatorica 21.10.2008.

    Ma Bare je legenda svoje vrste!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare