To je to što me zanima!

Goran Bare: Popio sam, a platili su mi da ne pjevam

Organizator koncerta tvrdi kako je pjevač jedva doteturao do pozornice. Pjevač Majki otkriva da se nije popeo na binu jer je nastup bio otkazan
Vidi originalni članak

Goran Bare (44) i Majke trebali su nastupati na festivalu Zagora gori u Vrgorcu. Karte za festival nisu se plaćale, a Bare i Majke za nastup su, kažu organizatori, dobili 3500 eura, odnosno 26.000 kuna. No Bare na pozornicu nije izašao, niti je pjevao.
- Nakon dva dana, od kojih sam više od 30 sati proveo u pritvoru, i nakon svega što sam doživio na policiji, s menadžerom sam krenuo na koncert u Vrgorac. Neću biti licemjer, pa priznajem da sam nekad prije koncerta uzimao kokain da me malo 'podigne’, ali zbog policije odustao sam od te droge. Možda sam na večeri u vrgoračkom restoranu popio koju čašu vina previše, ali imam 44 godine, od čega sam 25 na razne bine izlazio i s, ako baš hoćete, dva grama heroina u veni - kaže Bare.
Dodao je da vrgoračkom političkom vodstvu želi svu sreću, iako su procijenili da bi on mogao štetno utjecati na tamošnju mladež, pa su mu zbog toga zabranili nastup.
- Najmanje krivimo Bareta za to što nije pjevao. Bio je u jako lošem stanju i jedva je hodao. On takav nije mogao na binu. Nismo htjeli biti odgovorni ako se sruši nakon prve pjesme. Njegovome menadžeru rekli smo da Bare nije dobro i da ga odvede jer nije spreman za nastup - ispričala je Željka Opačak iz organizacije festivala.

PRETRESLI MU STAN ZBOG 0,5 GRAMA KOKAINA
Dvojica policajaca u civilu presrela su Bareta ispred haustora zgrade u kojoj živi u naselju Zapruđe. Uz dokumente, predao im je pola grama kokaina i deset normabela. Sud mu je odredio obavezno liječenje u trajanju od tri mjeseca do godine dana. Pretresajući stan policajci su micali slike sa zidova i rastavljali zvučnike, a tek kasnije na pladnju su pronašli tri crte kokaina.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kalimeroNa2 04.08.2009.

    mislim da ipak vecina normalnih ljudi nije na necemu, zive posteno i rade, u miru podizu obitelji. ALi u njima nike ne vidi nikakav primjer jer se prosjecan covjek utopio u masi kojekakvih umjetnika i celebritya. Danas nisi \"IN\" ako ne smrces, hodas sa starcima, sramotis se po medijima, naslikavas se gol... Ma dajte vise te narkomancine i smradove bacite van iz drustva a sve pod nekom krinkom neshvacenosti i genija koji treba bit malo lud da bi bio umjetnik. Kenja mi se vise od bareta i ekipe koja se prepoznaje u njegovim djelima pa i sebe brane komentirajuci pizdarije. Narkoman je NARKOMAN i sam si je kriv za to! I ako i jednog mladog povuce na svoju stranu onda je kriv i za taj mladi zivot! Zato jer je medijska osoba i jer mu se daje za pravo da bude takav. Automatski su krivi i svi koji u komentarima baretu daju za pravo. Droga je biznis, bare samo dobra reklama i nista vise.

  • daxdax 04.08.2009.

    Nije mi samo jasno kako ne ocepekne ili zašto ga bog ne uzme sebi a ostavi na miru nedužnu djecu i slična korisna bića, a ovakve protuhe neće pa neće :(

  • skolic3 03.08.2009.

    Daj bare,skini nam se s ku**a više

Komentiraj...
Vidi sve komentare