To je to što me zanima!

Goran Bare u tajnoj vezi s Miss Hrvatske Josipom?

Mlada Imoćanka koja se uspjela plasirati među petnaest najljepših žena svijeta često se druži s frontmenom vinkovačke rock grupe Majke
Vidi originalni članak

Frontmen kultnog benda Majke nedavno je otkrio kako se viđa s djevojkom koja je dosta mlađa od njega i koja mu je jako draga. Goran Bare (41) istaknuo je da se ne radi o ozbiljnoj vezi nego o onoj prijateljske naravi budući da je ta djevojka neiskvarena. Ubrzo su  šuškanja po kuloarima iznjedrila ime Miss Hrvatske.
- Poznajem Bareta i njegovu grupu, s obzirom na to da sam i sama boem u duši, obožavam njihovu glazbu - izjavila je Joispa Kusić (20) za Story, ali nije htjela komentirati odnos s Baretom. Njih dvoje su se navodno upoznali u kafiću u Zapruđu gdje pjevač živi u unajmljenom stanu, a Josipa stanuje u kvartu Utrine.
- Upoznao sam je slučajno dok sam davao intervju u kafiću. Pitala me može li ići s nama na koncert u Varaždin, a ja sam joj rekao da može. Nakon koncerta smo se vidjeli nekoliko puta - otkriva pjevač i dodaje da su svaki put lijepo razgovarali. Ona mu se povjeravala i prenosila mu svoje dojmove o Zagrebu, a Bare joj je pokušao pomoći savjetima.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Ginaxxx 12.03.2009.

    nije sa njime nego sa jednim deckicem,pripadnikom zlatne mladezi!!!

  • opera 11.03.2009.

    fuj!!! ne mogu virovat!! nebi ja s njim legla da je ne znam kako dobar u dusi,iako nemam nista protiv njega! pa on jedva govori i hoda. ko zombi je!

  • exxpert 11.03.2009.

    našla je facu,boli glava,uši otpadaju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare