To je to što me zanima!

Goran Bare 'zakljucao' na klupi, zvali policiju i Hitnu

U Balokovićevoj ulici u zagrebačkom naselju Zapruđe susjedi su se uplašili zbog rockera koji je 'kljucao' na klupici ispred stana kojeg iznajmljuje
Vidi originalni članak

Goran Bare došao je u ponedjeljak oko 13 sati u ljekarnu u svom kvartu u zagrebačkom Zapruđu.
- Tražio je da mu daju apaurin bez recepta, a imao je samo papir od liječnika - kaže čitatelj.
Tri sata poslije glazbenik je “zakljucao” na klupici ispred stana u prizemlju koji iznajmljuje. Susjedi su se prepali i odmah nazvali Hitnu pomoć i policiju. Mjerili su mu tlak i opipavali bilo.
Menadžer Majki Igor Boltek kaže da mu je tlak bio u redu, jedino mu je srce kucalo brže.
- Hitna i policija su otišli, a Bare je sam otišao u stan. Nemoguće je da je nešto uzeo pa da je zato klonuo. Već šest mjeseci je na Subotexu. Taj lijek blokira želju za opijatima i da nešto uzme, to ne bi osjećao - kaže Boltek. Upravo su tog jutra, kaže, on i Bare bili kod dr. Slavka Sakomana i ovaj mu je skinuo dozu s dva Subotexa na jedan.
- Uz to Bare pije i Normabele da može spavati. Vjerojatno je u ljekarni tražio njih. Koliko znam, apaurine ne pije - kaže Boltek te dodaje kako je roker u zadnja dva tjedna imao deset nastupa, a s liječenja u Vinogradskoj bolnici vratio se lani krajem godine. Upravo tada Bare nije nastupao na humanitarnom koncertu u Vinkovcima čiji je prihod išao djeci oboljeloj od malignih bolesti.
Razočarao je obitelj Marina Pokrovca, pokojnoga gitarista Majki, u čiju su spomen koncert Rock Marinfest i organizirali. Potom je prije nekoliko dana u “Nedjeljom u 2“ izjavio da je Marin ionako s Majkama nastupao dva puta. Marinovu obitelj to je strašno rastužilo, a organizator koncerta Vladimir Bakarić javno je prozvao Baretova menadžera da je za humanitarni nastup tražio 3500 eura. Boltek kaže kako mu je taj iznos rekao jer im je to cijena gaže, ali da svakako na kraju nisu htjeli nastupiti jer Baretu nije bilo dobro.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • aurora73 23.05.2009.

    E Bare, zaboravi na skrbništvo svog sina...ja ti nebi ni psa dala na čuvanje :(

  • ST0001IM 21.05.2009.

    Jebote što je gadan.

  • tajnamoja 20.05.2009.

    Hippi, nema na rukama ni jednu ranicu, a na nogama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare