To je to što me zanima!

Goran Bogdan s holivudskom elitom u kriminalističkoj seriji

Svjetska premijera serije bila je u ponedjeljak u Cannesu na Mipcom festivalu, a tamo je bio i naš glumac. Prije premijere s kolegama je snimao promo fotografije
Vidi originalni članak

Jedan od glavnih glumaca britanske kriminalističke serije “The Last Panthers” je Goran Bogdan (35). On glumi srpskog kradljivca dragulja Milana Novaka.

Svjetska premijera serije bila je preksinoć u Cannesu na Mipcom festivalu, a tamo je bio i naš glumac. Prije premijere s kolegama je snimao promo fotografije. Uz Gorana, u seriji glumi dobitnica Zlatnoga globusa Samantha Morton (38). Njoj je pripala uloga Naomi, djelatnice osiguravajuće kuće koja “lovi dijamante” kako bi ih vratila tvrtki u kojoj radi. Njezin šef Tom je nagrađivani glumac John Hurt (75), a policajca glumi Tahar Rahim (34), francuski glumac alžirskih korijena. Serija je snimana u Marseillesu, Beogradu, Londonu i Crnoj Gori, a počinje krađom dijamanata.

- To su divni ljudi. Osam mjeseci smo živjeli zajedno i stekao sam nove prijatelje. Osjećam se privilegiranim jer sam surađivao s tom ekipom - rekao je Bogdan. Na audiciju je otišao nadajući se sporednoj ulozi, a dobio je glavnu. Pripremao se proučavajući članke o najpoznatijim kradljivcima dijamanata, bandi Pink Panther. Naslovnu pjesmu napisao je David Bowie.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • pink_lady 07.10.2015.

    Super, bas mi drago tako nesto procitati, decko je simpa i dobar glumac. Sretno :-)

  • Inteligencija 07.10.2015.

    Čestitke

  • sokre2k 07.10.2015.

    čuj ovo, s holivudskom elitom... serija je britanska i snima se u engleskoj te nema niti jednog američkog glumca, a kamoli nekoga od holivudske elite. al bitno da je sve što dođe na ekrane iz hollywooda. u svakom slučaju, hvale vrijedan uspjeh za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare