To je to što me zanima!

Goran Bogdan u društvu srpske glumice dočekao Novu godinu, par ne skriva da su opet skupa

Par se upoznao na snimanju serije Dragana Bjelogrlića 'Senke nad Balkanom', a za njihovu vezu saznalo se u Srbiji kada je Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cvijeća nakon premijere 'Nečiste krvi
Vidi originalni članak

Pulski pub objavio je fotografije na kojma glumac Goran Bogdan (41) i srpska glumica, zvijezda filma 'Južni Vjetar' Jovana Stojiljković (29) slave Novu godinu, a dočekali su je u društvu Rade Šerbedžije i prijatelja, javlja Glas Istre.

Dobro raspoloženi i nasmiješeni, glumci su neometano uživali u razgovoru.

STARA LJUBAV Goran Bogdan obnovio romansu s 12 godina mlađom srpskom glumicom iz 'Južnog vjetra'?

Par se prema navodima Gloria.rs. ponovno zbližio na snimanju nove serije Dalibora Matanića 'Područje bez signala'.  Prvi puta su prekinuli zbog poslovnih obaveza, kako su to opravdali te razdvojenosti koja je nastala time.

Par se upoznao na snimanju serije Dragana Bjelogrlića 'Senke nad Balkanom', a za njihovu vezu se saznalo u Srbiji kada je Goran   iznenadio Jovanu velikim buketom cvijeća nakon premijere 'Nečiste krvi'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • EmmaEmma 04.01.2022.

    Svaka ptica....😁

  • Cipelcug 04.01.2022.

    Sretno im bilo dogodine i sina dobili.

  • Brzopoteznik 04.01.2022.

    A vidite kakva su vremena,valja se osigurati na vrijeme,uostalom i ja sam poprilično zanimljiv susjedama,ove naše dignu nos i na kraju sve završe s nekim traktordžijama,ali da ne idem u daleke diverzije,nek se starog Bogdana sin smjestio

Komentiraj...
Vidi sve komentare