To je to što me zanima!

Goran i Hana u zagrljaju slavili Novu godinu: 'Kad stiže beba?'

Obožavatelji Gorana i Hane iz 'Gospodina Savršenog' su se našalili kako Zagrepčanka u širokoj vesti izgleda 'trudno' i pitali se kada stiže beba...
Vidi originalni članak

Želimo svima da sretno i s radošću uđete u novu 2019. godinu i da vas sreća i ljubav kroz cijelu godinu prati. Vaši Hana i Goran, napisao je Goran Jurenec (39) na Instagramu. Gospodin savršeni i njegova odabranica Hana Rodić (21) zajedno su proslavili Novu godinu u Zagrebu te oduševili fanove novim fotografijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vi ste službeno najljepši par godine - napisala je jedna obožavateljica, a mnogo njih je priznalo kako priželjkuju da se Goran i Hana uskoro zaruče i dobiju dijete

- Želim vam da se vjenčate u novoj godini i dobijete sina. Zanima me kako će Hana izgledati trudna - rekao je obožavatelj s kojim su se mnogi složili. Neki su se našalili kako Zagrepčanka u širokoj vesti izgleda 'trudno' i pitali se kada stiže beba. I dok su u komentarima pljuštale dobre želje, bilo je i onih kojima nije po volji što je par zajedno.

- Savršeni, najbolje idi iz Hrvatske. Nisi ostavio dobar dojam savršenog muškarca - glasio je jedan od negativnih komentar. No, 'gospodin i gospođa savršena' ne zamaraju se negativnim komentarima, već zajedno uživaju u svakom trenutku.

Tako su se i u petak zabavljali u zagrebačkom noćnom klubu gdje je Goran podijelio 300 ruža prvim ženama koje su došle. Ponovno su se pohvalili fotografijama, a onda su fanovi kod Hane primijetili nešto čudno.

- Ti pušiš? Ili je to samo 'za izlaske' - upitao je obožavatelj na fotografiji gdje se vidi kako Hana u ruci drži cigaretu.

- Ja sam uvijek htjela biti lijepa mlada mama, iako nisam imala neku bajkovitu priču što se tiče obitelji, ali bih voljela djetetu biti najbolja mama na svijetu - rekla je nedavno Hana.

VIDI OVO! Ovih 7 trendy modela tenisica zavladat će ulicama u 2019. godini!

Idi na 24sata

Komentari 82

  • liliana 02.01.2019.

    Nakon ovih gnjusnih komentara mislim da će se Goranu i Hani zgadit Hrvatska.Ljudi dajte malo lakše i budite smokritični.Tko ste koga imate uza se malo pogledajte da li imate prava pljuvati po ljudima.Vi svi imate super djevojke žene ili muževe.Objektivnosti malo.

  • 01.01.2019.

    samo marketing za ovo dvoje jadnika bez ponosa koji se daju povlačiti posvuda radi virtualne popularnosti. Ona je samo još jedna bezperspektivna starleta u moru istih a on iskompleksirani neobrazovani maneken za stariju gospodu. Pobogu ima skoro 40 a ovako zarađuje kruh?

  • zabac2703 01.01.2019.

    Stvarno su bitni, ako nemate sto pametnije objavljivati,radije nemojte nista !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare