To je to što me zanima!

Goran Ivanišević i Tanja otišli u shopping bez novca i kartica

Kako piše austirantimes.at, Goran Ivanišević i njegova supruga Tanja zaboravili su ponijeti novac i kartice za shopping u Salzburgu. 'Spasio' ih je direktor ATP turnira
Vidi originalni članak

Goran Ivanišević (39) i njegova supruga Tanja Dragović (31) otišli su u shopping u Salzburgu bez gotovine i bankovnih kartica jer su ih zaboravili ponijeti iz hotela, piše austriantimes.at. U toj neprilici u pomoć im je priskočio Edwin Weindorfer, direktor ATP turnira Challenger kategorije u Salzburgu. Weindorfer je izjavio da je otišao u centar grada i pomogao im s popriličnom količinom gotovine.

- Zaboravili su ponijeti novac i kreditne kartice iz hotelske sobe. Otišao sam zato u središte grada gdje sam se susreo s njima i pomogao im s popriličnom količinom gotovine - izjavio je Weindorfer za Salzburger Nachrichten.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 20bucks 23.11.2010.

    Nisu zaboravili nego je on zaboravio! Pa ne mislite valjda da ona financira šopinge i sve ostalo!? On je gadan ko porezna prijava i ona s njim sigurno nije što je lijep-visok-plav nego samo radi para! Tome u prilog ide činjenica da je "prešla" preko njegovih kurvanja jer da nije morala bi se odreći svog luksuza kojeg uživa s njime. Ali to je tako, svi-ali baš svi se oni prče uokolo i sa strane dok s druge strane svi glume nešto mi ovo-mi ono! Ma vi ste svi glumci i licemjeri koji sami od sebe pravite budale i sami sebe lažete. Svi sve znaju al se prave kao da ne vide...strava!

  • depemu13 23.11.2010.

    ne daj Bože da ulože u nešto poput onog čuda u Novom Vinodolskom........očito istina52 nikad nisi bio u Novom pa ni ne znaš kako to sve izgleda........a da su radnici i žedni i gladni doslovno.........ljudi ne primaju plaće........

  • trubica 23.11.2010.

    Gorane kralju, zadužio si Hrvatsku!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare