To je to što me zanima!

Goran Ivanišević i Tanja se pomirili na Beverly Hillsu

Navodno su Goran Ivanišević (36) i Tatjana Dragović (30) u Los Angelesu izgladili nesporazume i pomirili se
Vidi originalni članak

Goran Ivanišević (36) i Tatjana Dragović (30) prije tri tjedna s djecom Amber Marijom (4) i 5-mjesečnim Emanuelom otputovali su iz Zagreba u Ameriku. Utočište im je pružila Tatjanina najbolja prijateljica, poduzetnica Sanja Duggan Barbieri i njezin suprug u svojoj vili na Beverly Hillsu. Navodno su tamo izgladili nesporazume i pomirili se.Tako se ostvarila Goranova želja da mu Tatjana oprosti aferu s voditeljicom Vanjom Halilović (24). Tatjana se povjerila prijateljima kako im je u Los Angelesu lijepo i da joj sve što je bilo sad izgleda kao ružan san.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Svetac_1 11.04.2008.

    Gorane znaš kak se veli, što više i dalje bežiš od problema (Vanja) tim prije ćeš se opet sresti snjim ili još bolje snjom.

  • ajazvi10 11.04.2008.

    Hvala vam na informaciji,napokon ću se naspavati!!!! Niasm mogla spavati od brige što je s njima!!!!! HVALA;HVALA

  • dambo 11.04.2008.

    Aj sada neka pozelene sve zle duse od pakosti sto su se pomirili.Pa normalno da ce se pomiriti kad se vole.A to sto je Goran n...taknuo Vanju ili je ona njega jahala velik stvar.Pa sto i ako je opet zajase ...cista gimnastika kod svakog muskarca.Zivele lake zene za dobru razonodu,sve dok je takvih bice nevernih muzeva.Ja sam jedan od takvih ali svoju zenu volim najvise na svjetu.Uvek sam uz nju,pored nje i sa djecom za nju bi umro.A sad kad se javi neka radodajka sto da ne,nije sapun da se potrosi.Bravo Gorane,nisi im priustija zadovoljstvo osta si velik kakav jesi.Trosi pare sa zenom i decom dok ovde saka jada nema pametnija posle nego ceka da se rastavite.Ma dajte.Covik se malo razonodija pa sta.Zena mu je carica zna on to dobro zato je sa njon a ne sa ovim jebivetrom ovde sto salandrca po novinama.Eto joj ga na,sto je trazila to je dobila.Samo ja san siguran da ju vise nece ni jedan muskarac za nisto drugo sem za jednu stvar.Ubodi pa odi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare