To je to što me zanima!

Goran izazvao ljubomoru među curama i poljubio jednu od njih

Djevojke će dobiti novo ljubavno pismo u kojem zgodni neženja poziva samo jednu od njih na prvi single date. Dok se sve u sebi potajno nadaju da će odabrati baš nju, pokušavaju zadržati hladan stav i nezainteresiranost
Vidi originalni članak

Gospodin Savršeni, Goran Jurenec, nastavlja sa šarmiranjem natjecateljica i dok jednu ljubi, druga priznaje kako joj se on jako sviđa.

Filmsko snimanje se nastavlja te će danas Gospodin Savršeni s jednom djevojkom rekonstruirati vrlo intimnu scenu iz filma ‘Duh’ s Patrickom Swayzejem i Demi Moore. Trenutak bliskosti Goran će iskoristiti za mali poljubac, što neće biti drago ostalim natjecateljicama.

Ljubomora će se jasno pokazati na licima pojedinih djevojaka koje bi htjele da njima posveti više pažnje, a neke će čak i otvoreno priznati kako su se – zaljubile.

Nakon toga, cure će dobiti novo ljubavno pismo u kojem zgodni neženja poziva samo jednu od njih na prvi single date. Dok se sve u sebi potajno nadaju da će odabrati baš nju, pokušavaju zadržati hladan stav i nezainteresiranost.

U prethodnoj epizodi, Goran je otkrio da su najbolji dojam na njega ostavile Daisy, Mirna, Iva, Aleksandra i Hana. 

Koja djevojka će dobiti prvi poljubac, koja se zaljubila u Gorana, a koju će povesti na prvi single date i o čemu će razgovarati – ne propustite pogledati večeras u 21 sat na RTL-!

7 savršenih frizura za hladnije dane: Ovo će biti hit zime 2019.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • LadyT 22.11.2018.

    Čista gluma. Vidi se iz aviona da kad Goran daje izjavu da čita sa blesimetra i izgovara naučen tekst

  • 22.11.2018.

    mogu samo reci da od kad je pocela emisija ja nemam vise problema sa probavom

  • sanjicaa2308 22.11.2018.

    Ajme,sada ćemo svaki dan do kraja showa čitati o ovom zaljubljeniku u sebe🤦🏼

Komentiraj...
Vidi sve komentare