To je to što me zanima!

Goran Milić: Još se ne zna što mi je, zarazan nisam

Milić nema svinjsku gripu što potvrđuje nalaz koji je u četvrtak stigao s analize iz Bruxellessa, no HTV-ov novinar i urednik i dalje je u izolaciji
Vidi originalni članak

Nisam dobro dok god je Goran u bolnici. Hvala Bogu da definitvno nema svinjsku grupu, ali nije ni ovo bezopasno. Vjernica sam i molim se za njega, kaže Ana Milić. Iako je u četvrtak iz Bruxellesa stigao negativan nalaz na svinjsku gripu, Goran Milić (63) još je na zatvorenom odjelu zagrebačke Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”.
- Na istom sam mjestu, ali doktori i sestre više ne ulaze s maskama. Dakle, nisam zarazan, ali još se ne zna točno što mi je. Vjerojatno neki atipični oblik upale pluća - javio nam je SMS-om Goran Milić, koji je u bolnici od srijede navečer. Supruga Ana posjećuje ga cijelo vrijeme, a sin Marko (15) je u bolnicu prvi put išao u petak popodne.
- Goranu sam od početka išla bez maske. Iskreno, ne znam ni jesu li mi liječnici rekli da je stavim. Samo sam htjela doći do njega - rekla je Ana. Suprug joj je obišao cijeli svijet, no tek se iz Koreje vratio bolestan.
- Možda je tempo bio prežestok, a ni radni uvjeti nisu kao u National Geographicu, ali Goran to odradi. Vjerojatno će opet reći da ide na put i što ću sad. Upalu pluća je, uostalom, mogao dobiti i u Zagrebu - kaže Ana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gnjus 22.05.2009.

    a jadna Ana ,samo da opet ne place kao sto je jednom prije par godina bila na naslovnici \"arene\"(mislim, koliko se sjecam) kad je plakala dokad ce oni bit podstanari,,,sirotica zajedno imaju placu da si mogu priustit 3 stana na kredit.

  • gnjus 22.05.2009.

    ma napio se ko svinja , pa su mislili da ima svinjsku gripu HEHEH

Komentiraj...
Vidi sve komentare