To je to što me zanima!

Goran Navojec: Na porodu ću biti ako mi žena dozvoli

Goran je potvrdio glasine da s koreografkinjom želi imati troje djece. Čuo je da su neki očevi izgubili svijest u rađaonici te se nada da on neće
Vidi originalni članak

Goran Navojec (39) u posljednje vrijeme glumi u seriji 'Lud, zbunjen, normalan'. Tumači lik Refka koji ima oko 150 kilograma, a budući da Goran ima samo 120, kostimorafkinja mu je oko struka privezala dodatni pivski trbuščić. Glumac je otkrio Gloriji kako je s trbuhom pred kamerama izgledao trudnije od supruge Larise Lipovac (33). Koreografkinja bi trebala roditi sina u travnju. Supružnici su mu odabrali ime, ali će ga još neko vrijeme držati u tajnosti. Goran je otkrio da će dati sve od sebe da bude u rađaonici uz suprugu. Čuo je da su neki očevi izgubili svijest, te se nada da će u punoj svijesti dočekati rođenje novog života, ako mu Larisa uopće dozvoli da bude tamo. Glumac je potvrdio nagađanja da s Larisom želi imati troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • trešnja 25.02.2010.

    Ljudi su od svega napravili atrakciju,pa tko voli, nek izvoli!

  • Vee 25.02.2010.

    A ona je arogantnha do boli ... umishljena i bitna

  • audrey 25.02.2010.

    @gde....i moj je bio sa mnom,pa mu se nista nije zgadilo,cak je rekao da i sljedeci put ide sa mnom,jer me ne bi pustio samu,kad je vidio sta sve prozivljavam! I to je super,kad imas podrsku u muzu pri takvom cinu.Gorane,samo naprijed i sretno vam bilo!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare