To je to što me zanima!

Goran Špaleta iz 'Survivora' je htio izbjeći pravila: 'Mislio sam pobijediti sistem, ali nije prošlo'

Nakon dominikanske avanture, prihvatio je novi izazov te će se ovoga tjedna boriti za titulu najboljeg domaćina 'Ribe na torti'
Vidi originalni članak

Prva večera i upoznavanje ekipe u novom tjednu 'Ribe na torti' odlično je prošlo, a za svoja vege jela te izmijenjeno predjelo kojima je probio led, Neven Aljinović Tot osvojio je 18 ribica. Večeras u lov na ribice ide bivši kandidat i finalist 'Survivora' Goran Špaleta.

PRVI PROBIO LED Neven Aljinović Tot pripremio je zdravu večeru: Meri Goldašić ga pohvalila, ali dala mu četiri...

Nakon dominikanske avanture, prihvatio je novi izazov te će se ovoga tjedna boriti za titulu najboljeg domaćina 'Ribe na torti'.

- Da imam malo više iskustva u kuhanju, vjerojatno bih imao tremu, a ovako idem totalno opušteno i što je najgore što može biti - iskreno će priznati Goran.

'RIBA NA TORTI' Glumac Neven Aljinović Tot mora kuhati jelo koje nikada nije ni kušao: 'Što je carpaccio?'

Ivan Pažanin sprema ponovno izazov

No već je pokazao da mu je natjecateljski duh u krvi, stoga će spremno odgovoriti na sve prepreke koje će se naći pred njim čim dođe u smočnicu Ivana Pažanina.

- Mislio sam pobijediti sistem i napravio sam desert jučer, čak ga i nisam sam napravio. Ali izgleda da ću morati ispočetka, da mi nije prošla moja kombinacija - otkrit će Goran svoj lukavi plan koji mu ipak neće poći od ruke.

Hoće li se Goran u kuhinji snalaziti izvrsno kao i na dominikanskom terenu, ne propustite pogledati večeras u 'Ribi na torti' na Novoj TV!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare