To je to što me zanima!

Goran tvrdi da se nije ljubio s Ivanom u BB kući

Stanari su u šoku zbog nominacija. Vita se boji da će ona ispasti. Martina je prvi put nominirana. Samo troje stanara je pošteđeno nominacija
Vidi originalni članak

Sada bivši stanar Goran pozvao je također bivšu sustanarku Ivanu da se probudi u satu privatnosti. Kaže kako to nije bilo zbog izmjenjivanja nježnosti, nego da bi pričali.
- Nismo se ljubili. Samo smo pričali o stvarima koje nismo željeli da javnost čuje. Ivana mi je jako draga, ali nije moj tip cure - objasnio je Goran i dodao da jedva čeka vidjeti Ivanu u vanjskom svijetu.

>>>SIGURAN SAM DA JE BILO SEKSA U KUĆI
U Saloonu se zabavljao i Valentino. Rekao nam je kako je uvjeren da je u kući bilo seksa. Nije mu jasno kako je Vedran mogao “završiti” za dvije minute.

>>>VITA IPAK NIJE NOMINIRALA KREŠU
Iako su mnogi očekivali da će nakon epizode “dala mi je ručni rad” Vita nominirati Krešu, ipak nije. Zbog toga su mnogi uvjereni da je Krešo govorio istinu.

>>>ČIŠĆENJE BB KUĆE NAKON DVA MJESECA
BB je obavijestio stanare da nije zadovoljan čistoćom kuće. Naredio im je da se svi uključe i počiste kuću. Stanari su poslušali Velikog Brata.

STANARI U ŠOKU ZBOG NOMINACIJA
Nakon što su shvatili da ih samo troje nije nominirano, stanari su se “bacili” na prognoziranje tko će izaći u petak. Vita se boji da će ona, a Martini je čudno jer je prvi put nominirana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sined 24.11.2007.

    i kaj tu ima losega

  • maja1996 24.11.2007.

    Naravno da se nije ljubio sa Ivanom. Njih dvoje su se našli.... Obadvoje su bili ozbiljni. I meni najbolji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare