To je to što me zanima!

Goran Višnjić će morati srušiti spremnik za vodu na Hvaru

Na istom imanju nalazi se i njihova kuća. Ivanin otac, Antun Vrdoljak, kaže da su nju počeli graditi prije dvije godine te da imaju sve potrebne dozvole
Vidi originalni članak

 U akciji rušenja bespravno sagrađenih objekata Građevinska inspekcija stigla je na glumčevo imanje. Utvrdili su da je spremnik za vodu na Hvaru izgrađen nakon što je napravljena zračna snimka Hrvatske pa mora biti srušen jer je ilegalan.

Goran Višnjić (39) i supruga Ivana (42) već su angažirali tvrtku koja će ukloniti spremnik površine 50 kvadrata, piše Večernji list. Na istom imanju nalazi se i njihova kuća. Ivanin otac, Antun Vrdoljak, kaže da su nju počeli graditi prije dvije godine te da imaju sve dozvole.

- U kući nemaju vode pa su na poljoprivrednom zemljištu izgradili spremnik - objasnio je redatelj. Ivana i Goran, koji žive u L.A-u, nisu komentirali slučaj. Glumac trenutačno u Kanadi snima film “The Counselor “.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • konjina 18.10.2012.

    trebalo bi srušit sve i sve ponovo će me nehće pita

  • japanokinez 17.10.2012.

    Mene je dojmila rečenica "objasnio je redatelj". Sad nam je svima laknulo kad nam je Vrdoljak sve objasnio. Od silnog objašnjenja mirno ću zaspati. Dobro što ću ja mirno zaspati, zaspat će i cijela nacija jer nam je on ipak sve objasnio.

  • do zore 17.10.2012.

    Ruse spremnike za vodu koje su ukopane u zemlju a dozvoljavaju one nakaradne plasticne spremnike. Koja lakrdija od zakona! I sad od ovoga rade vijest i pljuju po Visnjicu koji nije bespravno kucu sagradia. E jesmo zemlja magaradi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare