To je to što me zanima!

Goran Višnjić će u novoj seriji 'Extant' biti suprug Halle Berry

Producent CBS-ove serije je Steven Spielberg, a osim Višnjića i Halle Berry glumit će i Michael O’Neill. Halle je to prvi angažman nakon što je u listopadu rodila sina
Vidi originalni članak

Glumica je početkom listopada 2013. rodila sina kojem su ona i Olivier Martinez (48) dali ime Maceo Robert. Halle Berry (47) ove srijede se prvi put nakon porođaja pojavila na crvenom tepihu. 

Oskarovka je na sebi imala jednostavnu crnu haljinu do koljena sa srebrnim umecima sa strane. Outfit je upotpunila srebrnim štiklama. Pokazala je da je i dalje prava seksi 'mačka', a njenom bujnom dekolteu divili su se svi na filmskom festivalu u Acapulcu.

Iako je nedavno rodila, Halle već planira nove poslovne angažmane. Glumit će tako u novoj CBS-ovoj seriji 'Extant' u kojoj je ulogu dobio i Goran Višnjić (41). Producent serije je Steven Spielberg, a osim Višnjića i Halle Berry glumit će i Michael O’Neill iz filma 'Dobri dileri iz Dallasa'.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 31.01.2014.

    A di je drug Rade Šerbendžija, ima li u ovoj seriji kakva uloga rusko-balkanskog mafijaša sjetnog pogleda dok pali cigaretu?

  • dani bani 31.01.2014.

    usvojio hrpu tuđe djece, a svoje vlastito ni negleda! žalosno, šta žena napravi od muškarca, baš je papučar, tj.idiot!!

  • kung fu panda 30.01.2014.

    živi bili pa vidjeli nakon toga ću reći dobro ili loše za sad moglo bi biti ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare