To je to što me zanima!

Goran Višnjić je opasni manijak u NBC-jevoj seriji 'Timeless'

Goran Višnjić vraća se televizijskoj kući NBC s kojom se proslavio u seriji 'ER'. Pilot serije prošao je uspješno te će se serija nastaviti snimati, a počet će se prikazivati u rujnu
Vidi originalni članak

Goran Višnjić (43), koji je svjetsku slavu stekao ulogom Dr. Luke Kovača u NBC-jevoj seriji 'ER', glumit će glavnog negativca u seriji 'Timeless'. 

NBC je odlučio producirati seriju te će im, pišu američki mediji, upravo ona biti jedan od glavnih aduta u 'opakoj' TV konkurenciji. 

Višnjić u SF seriji glumi opasnog, ali i osjećajnog kriminalca Garciu Flynna koji je ukrao stroj za putovanje kroz vrijeme s kojim želi mijenjati tijek povijesti, dok ga herojski trio želi spriječiti. 

S Goranom u seriji glume Abigail Spencer, Matt LanterMalcolm Barrett. Seriju potpisuju Eric Kripke, autor serije 'Supernatural' te Shawn Ryan koji je radio 'The Shield'. 

Glumačka ekipa serija pohvalila se fotografijama sa snimanja pilot epizode. Timeless bi se trebao početi prikazivati u rujnu ove godine. 

Šibenčanin je nedavno završio snimanje filma 'The Tribes of Palos Verdes', gdje glumi uz Jennifer Garner


 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dkoor 18.05.2016.

    Vec neko vrijeme su serije bolje kvalitete nego filmovi za koje imam osjecaj da se, barem oni sa najvecim proracunom, okrecu mladoj publici. A serije nastavljaju rasturati.

  • Leaena 16.05.2016.

    On meni izgleda opasno simpa.

  • japanokinez 16.05.2016.

    Uloga je rođena za njega jer uopće ne treba glumiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare