To je to što me zanima!

Gordan Giriček cijelo ljeto ne skida se iz plavog parea

Košarkaš se trenutačno nalazi u Petrčanima gdje se kupa, igra odbojku na pijesku ili karta belot s prijateljima. Gordan ne izlazi iz svog plavog parea
Vidi originalni članak

Gordan Giriček (32) ne izlazi iz istog parea ovog ljeta. U njemu se sredinom srpnja šetao Zadrom gol do pasa, a u srijedu ga je obukao uz mornarsku plavo-bijelu majicu na prugice. Zaigrao je belot s prijateljem u beach klubu Nela u Petrčanima. Ranije je znao kartati s košarkaškom braćom Perinčić, Hrvojem i Ivanom, s kojima ga osim prijateljstva veže i kumstvo. Giriček često ljetuje na zadarskom području, uglavnom na otoku Ugljanu, no ove se sezone 'prebacio' preko zadarskog kanala na plažu u Punti Radman u Petrčanima. Tamo nerijetko zaigra i odbojku na pijesku. Zgodnog i rastavljenog košarkaša na plaži svaki dan promatraju i kometiraju zgodne golišave djevojke.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • niš koristi 29.07.2010.

    evo san se i ja preznojila tipkajući uglavnom na raznorazne BREAK NEWS gluposti bedaste komentare, a plaću ću isto dobit iako nisan novinar...\"copy/paste\"...moraću ga žicat pareo iako će meni bit više ka vešta...ono vezana oko vrata :))

  • svi_smo_doma 29.07.2010.

    Meni to nije pareo nego dimije što li ?!

  • zg_t 29.07.2010.

    To je sigurno neka američka moda

Komentiraj...
Vidi sve komentare