To je to što me zanima!

Gospodarice prstenova: Jenn nosi dvostruko jeftiniji od Jolie

SPREMNE SU ZA BRAK Jennifer nosi dvostruko jeftiniji prsten, a datum nisu otkrile ni ona ni Jolie. Navodno je Jennifer ljubomorna jer Angelina ima skuplji prsten
Vidi originalni članak

Zvijezda “Prijatelja” napokon je pokazala zaručnički prsten. Njime se pohvalila na odmoru u Meksiku, kamo je doputovala s Justinom Therouxom (41).Holivudski par, koji se zaručio na proslavi glumčeva rođendana u kolovozu, vjenčat će se u meksičkom ljetovalištu Santa Fe.

- Obožavaju to mjesto. Stalni su gosti i svaki slobodan trenutak provode ondje. Misle da je savršeno za organizaciju vjenčanja - otkrio je prijatelj Jennifer Aniston (43).

Unatoč tome još nisu odredili datum.

'Prijateljicu' ismijavaju zbog veličine prstena

Justin je 8-karatni dijamantni prsten platio 750.000 kuna. To je dvostruko manje od onoga kojim je Brad Pitt (48) zaprosio Angelinu Jolie (37). Upravo zbog njegove manje vrijednosti Aniston ga je, pišu američki mediji, dva mjeseca skrivala od javnosti. 

Pitt je godinu dana dizajnirao prsten za Jolie

Angelinin prsten od žutog zlata s bijelim dijamantima Brad je izrađivao s draguljarom Robertom Procopom. Bočne dijamantne ručno su brusili i rezali po mjeri glumičine ruke kako bi što bolje prianjali uz njezin prst.

Vrijedan je 1,5 milijuna kuna

Iako voli smaragde, glumac je budućoj supruzi darovao dijamantni prsten od deset karata. Platio ga je 1,5 milijuna kuna. Brad Pitt dizajnirao ga je godinu dana.

Stoji oko 750.000 kuna

Modni stručnjaci misle da je Jenniferin prsten primjereniji za večernji izlazak nego za zaruke. Tvrde da ga je skrivala jer je ljubomorna što Angelina Jolie ima skuplji.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • _petra_ 10.10.2012.

    primjereniji za vecernji izlazak.......a i ja glupaca svaki put zaboravim da se velicinom prstena mjeri ljubav

  • mito i korupcija 10.10.2012.

    koja ima veci hmmmmm istog dijele....

  • winterlady 09.10.2012.

    ne vidim zasto bi jen bila ljubomorna?njen prsten je ljepsi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare