To je to što me zanima!

Gost filmskog festivala: Ralph Fiennes (49) stigao je u Pulu

Pulskoj će se publici predstaviti redateljskim prvijencom, hvaljenom ratnom dramom "Koriolan koja je snimljena prema literarnom predlošku Williama Shakespearea
Vidi originalni članak

Na pulski aerodrom večeras je sletio posebni gost 59. Festivala igranog filma u Puli, proslavljeni britanski glumac i redatelj Ralph Fiennes.

Pulskoj će se publici predstaviti u nedjelju od 23.30 sati u Areni gdje će biti prikazan njegov redateljski prvijenac, hvaljena ratna drama 'Koriolan', snimljena prema literarnom predlošku Williama Shakespearea.

Ralph Fiennes svjetsku je slavu stekao ulogom Amona Goetha u 'Schindlerovoj listi'. Ljubitelji filma ga zasigurno pamte i po glumačkim izvedbama u filmova 'Engleski pacijent', 'Stoljeće ljubavi i mržnje', 'Vojvotkinja', 'Čudni dani' i 'Žena kojoj sam čitao'. Najmlađi ga  znaju kao strašnog Lorda Voldemorta iz serijala o Harryju Potteru.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tekila 22.07.2012.

    jedan od boljih glumaca

  • libeluli 22.07.2012.

    Trebao je doću u Split na simultanku...možda bi objavili rezultat....humanitarni..

  • user_122388 22.07.2012.

    Al dok ja stignem u Pulu... s cekerom...u havajkama i japankama, slamnatim šeširom iz kleti moga dide...ma koja gluma...ma koja faca... to još Hrvatska nije doživjela...

Komentiraj...
Vidi sve komentare