To je to što me zanima!

Gosti će se morati snaći sami: Odzvonilo rakiji u mom Orašju

'Mala Pula', kako od milja zovu Gregurevićev festival, omiljeno je mjesto glumčevih kolega, koji se u Orašju uvijek ludo zabavljaju. Gregurević je pozvao i predsjednicu
Vidi originalni članak

Sve je spremno za početak 20. izdanja Dana hrvatskog filma u Orašju. Ove godine uveli smo novu praksu, a to je da ne točimo alkohol. Gosti će se morati snalaziti sami i nabavljati piće u ‘ilegali’, šali se organizator Ivo Gregurević (62).

'Mala Pula', kako od milja zovu Gregurevićev festival, omiljeno je mjesto glumčevih kolega, koji se u Orašju uvijek ludo zabavljaju. Domaći specijaliteti, potoci pića, trubači i tamburaši te filmovi iz regije zaštitni su znak ove manifestacije, na čije je otvorenje Gregurević ove godine pozvao i predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović (47). Na ranču na obali Save Ivo tradicionalno priređuje piknik, na kojem gosti uživaju u kulenu, roštilju i fišu. Prošlogodišnje izdanje festivala prošlo je u znaku katastrofe koja je zadesila Gregurevićev rodni kraj. Proljetne poplave uništile su mu kuću u Donjoj Mahali. Kolege glumci na čelu s Vedranom Mlikotom pomagali su mu obnoviti djedovinu, gdje gosti borave u vrijeme festivala.


– Kad se zaželim mira i opuštanja, s nekolicinom svojih prijatelja odlazim na pecanje na Savu. Često bude dobar ulov. U mom kraju uhvatiti soma od 25 kilograma nije rijetkost - rekao je Gregurević, koji sa sinom Markom i njegovom suprugom Marijanom Berišom često boravi u Orašju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mikulaOS 08.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ohandza frane 06.09.2015.

    Bude njemu Izet prošvercao koju litricu

  • japanokinez 05.09.2015.

    Ivo Ivo, ništa na ruletu, kadnica aaaaa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare