To je to što me zanima!

Gotovčevi na doček kod prijatelja poveli i Gabrijelu

Ante Gotovac je ponosan na svoju Simonicu jer je njezin prvi spot pogledalo više od 200 tisuća ljudi. Najavio je i snimanjesingla "Mi smo Gotovčevi"
Vidi originalni članak

Hoću danas imati crveno za sreću, a ovo mi je jedina crvena haljina, govorila je Simona Gotovac ogledavajući se u ultrakratkoj haljinici i štiklama od 12 centimetara. Suprug Ante se brinuo o šampanjcu, a kći Gabrijela je veselo trčala po kući i gledala kroz prozor osluškujući tutanj petardi. Na zagrijavanje prije izlaska kod Gotovčevih došli su Simonin brat i njegova djevojka, koji su zatim otišli u narodnjački klub Diamond. Ante i Simona odlučili su se na kućnu zabavu kod prijatelja.
- I oni imaju djecu pa će se Gabrijelica imati s kim igrati. Mislili smo čak ostati doma jer tulumarimo danima, još od promocije spota, ali ipak nećemo - rekao je Ante. Ponosan je na svoju Simonicu.
- Spot ‘Lova’ je u manje od 24 sata na internetu pogledalo više od 200.000 ljudi. Simona je prava pjevačica, što god tko rekao - rekao je Ante i najavio singl “Mi smo Gotovčevi” u hip-hop stilu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • sanja4 03.01.2009.

    potpisujem ciciban 3

  • zoicks 02.01.2009.

    A ZAMISLITE VIJESTI KAD ANTE ZALIŽE KOSU NA DRUGU STRANU...KAO...ANTE PROMIJENIO IMIDŽ!!....

  • crespo1607 02.01.2009.

    mi8slim da o njima sve govori javnost,kad se vidi koliko izbrisanih clanaka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare