To je to što me zanima!

Gotovo je skijanje: Ana Sasso na duhovnoj obnovi u Taboru...

Čudne stvari su mi se događale. Jedan molitvenik dospio je u moje ruke. Jednostavno sam osjetila potrebu za molitvom, rekla je svojedobno Ana kojoj su duhovnost i religija sastavni dio života
Vidi originalni članak

Nakon skijanja u Italiji Ana Sasso (56) produžila je na duhovnu obnovu u Kuću susreta Tabor u Samoboru. Miss Jugoslavije 1982. godine i legendarna Pipi djevojka redovito ide na duhovne obnove, pogotovo otkako je iz Splita preselila u Samobor zbog dugogodišnjeg dečka, kirurga Hrvoja Tomasovića (51), koji od 2017. godine radi u zagrebačkoj Klinici za tumore.

Ani su duhovnost i religija sastavni dio života. Sasso i Tomasović upoznali su se u splitskoj bolnici kad mu je 2005. došla na pregled, a ubrzo ju je počeo osvajati. Splitska ljepotica je nedugo potom „pala“ na kirurgovu, kako je kasnije rekla u intervjuu „jednostavnost, iskrenost i spontanost“.

HVALI SE LINIJOM Nikad mršavija Ana Sasso bliži se 60-oj: I dalje ima vitke noge

 - Nažalost u tom periodu imala sam nekakvih zdravstvenih tegoba. Hrvoje se pokazao kao velika podrška. Uslijedilo je prijateljstvo, a ubrzo nakon toga i ljubav - rekla je Ana.

Ana je svojedobno u intervjuu rekla da je prije Hrvoja imala turbulentan život.

- Čudne stvari su mi se događale. Jedan molitvenik dospio je u moje ruke. Jednostavno sam osjetila potrebu za molitvom. Stvari u mom životu ubrzo su se počele mijenjati. Upoznala sam i Hrvoja. Nakon toga slijedi isto jedna po meni neobjašnjiva situacija. Završili smo na duhovnoj obnovi kod patera Zvjezdana Linića - izjavila je svojedobno Ana.

Par je prije deset godina na jedno vrijeme prekinuo vezu, no shvatili su da ne mogu jedno bez drugog.

DOŠLA S PARTNEROM Ana Sasso najlonkama privukla svu pažnju na zabavi sportaša

- Ana je prva žena u mojem životu koja je bila starija od mene. Kao mladić znao sam reći da bih na takvu vezu pristao samo zbog Raquel Welch ili – Ane Sasso. I, eto, moja stilska figura postala je u jednom trenutku stvarnost. Prekinuli smo 2010., ali nastavili smo živjeti zajedno u mojem stanu od 50-ak četvornih metara na splitskim Gripama – rekao je tad Tomasović magazinu Gloria.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Cleocleo 26.01.2020.

    Ova žena je AVION!!! Ma svaka ti čast!

  • Mthesecond 26.01.2020.

    Koja je to nekad bila zena..Nasa verzija Pamele Anderson :) Eto i nju je proslavila plaza :))

  • zagrebbezdotepeneca 26.01.2020.

    žena ima depresiju sa zadnje strane, pozadine ni za lijek. očito još jedna koja je u k....u našla produhovljenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare