To je to što me zanima!

Grace Jones pokazala je grudi: Ma nikad nije kasno za toples

Energična pjevačica i bivši model osim grudi pokazala je i istrenirano tijelo. To može zahvaliti, kaže, hulahupu. Ne sviđa joj se što je Lady GaGa kopira
Vidi originalni članak

Oslikana bijelom bojom i ukrašena stiliziranim afričkim nakitom pjevačica je došla na bruklinški festival. Golih grudi i vrteći hulahup pozdravila je publiku.

- Odjećom me morate impresionirati. Za toples nikad nije kasno - poručila je Grace Jones (67) obožavateljima. Ubrzo su najodvažnije dame iz prvih redova počele otkopčavati grudnjake sljedeći njezin primjer. Energična pjevačica i bivši model osim grudi pokazala je i istrenirano tijelo. To može zahvaliti, kaže, upravo hulahupu.

- Više ne idem često u teretanu. Prošla su ta vremena kada sam dva put na dan trenirala s Arnoldom Schwarzeneggerom - rekla je Jones čiji stil nerijetko inspirira i Lady GaGu (29).

- Vidjela sam da me nekoliko puta kopirala. Živcira me to i nikad neću otići na njezin koncert - rekla je Jones. Jedan od njezinih šokatnijih nastupa bio je 1978. kada se na pozornici polugola izvijala pored kaveza s tigrom. Kada su se svjetla ugasila, tigar je nestao, a Grace je u kavezu žvakala velik komad mesa.

Idi na 24sata

Komentari 214

  • Moria 26.08.2015.

    Grace je uvijek bila prije vremena barem 30 godina, carica nikad joj nece biti premca.

  • Moslavka 25.08.2015.

    Ova druga slika mi je grozna. Budemo rekli dobro zna pjevati ali zenska glavo obuci se kako spada. Dodje vrijeme kada bolje izgledamo obucene. Sve mi koje nismo slavne, glumice i pjevacice koje jesu trebamo imati klasu. Mladost odlazi i ne mozemo nista napraviti o tome ali na kraju dana opet mozemo ostati dame.

  • - DAVOR - 25.08.2015.

    Meni to više lići na deformiraju krafnu :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare