To je to što me zanima!

Grašo: Nisam pjevao Neveni na vjenčanju ni dobio 100.000 kn

Raduje nas što su gospođa Ivanović i njen suprug odabrali pjesmu 'Ako te pitaju' za svoj prvi ples. Nažalost, moramo demantirati vijest da je Petar svirao na svadbi, poručio je Grašo preko svog PR tima
Vidi originalni članak

Srpska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Nevena Božović (24) udala se za pilota Nikolu Ivanovića prije samo natjecanja, a njezino vjenčanje popratili su brojni srpski mediji. Pisali su kako je svadba, na kojoj je bilo stotinjak gostiju, koštala više od pola milijuna kuna.

Također, srpski Blic tvrdio je da je Nikola po Neveninoj želji angažirao Petra Grašu (43) i 'iskeširao' mu oko 110 tisuća kuna da otpjeva pjesmu 'Ako te pitaju'. Međutim, ti navodi su netočni. 

- Raduje nas što su gospođa Ivanović i njen suprug odabrali pjesmu 'Ako te pitaju' za svoj prvi ples. Nažalost, moramo demantirati vijest da je Petar svirao na svadbi niti bio prisutan te lijepe večeri. Gospođi Ivanović i njenom suprugu želimo sve najbolje u daljnjem privatnom i poslovnom životu - poručio je Grašo preko svog PR tima. 

Podsjetimo se, Nevena je nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga s pjesmom 'Kruna' te se plasirala u finale natjecanja. Na kladionicama je skočila s 20. mjesta na 16., dok je Roko Blažević (19) na 31. mjestu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 18

  • EdgarAllanP 16.05.2019.

    Graso gospodin👍

  • japanokinez 16.05.2019.

    Zar stvarno neko misli da tek tako možeš pjevati na nekoj svadbi i da budeš nevidljiv?

  • 15.05.2019.

    Gospodski odjeb je lansiran, lijepo👍. Ako netko ima fotke s njezinog vjencanja i Gradom kako pjeva neka se javi da ga pobije. Nema nitko, prema tome🤫. Toliko o “pljuvanju iz navike” glavni sport ovdje. Da se razumijemo-Grado i taj tip mjuze su mi na off i da, naravno da ima itekako cesto u 95%slucajeva utaje poreza na gazama kod nadih glazbenika ali TO nije tema ovog

Komentiraj...
Vidi sve komentare