To je to što me zanima!

Grašo o svadbi: Hana i ja smo htjeli uzeti sladoled i prošetati. Dočekao nas je kombi i zaštitari

Pjevač i njegova supruga vjenčali su se u veljači ove godine, a nedugo nakon toga dobili su i kćer
Vidi originalni članak

Pjevač Petar Grašo (46) progovorio je o vjenčanju s Hanom Huljić (31) i o odnosu s njezinom obitelji u emisiji Milizam.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Petar i Hana vjenčanje su imali ranije ove godine, a ono što ih je najviše iznenadilo je koliki se interes stvorio u regionalnim medijima. 

- Hana i ja smo imali ideju da prošetamo po gradu od naše kuće do te male crkve, jer u veljači nema ljudi. Htjeli smo kupiti sladoled otići pješke na vjenčanje. Međutim, došli smo s dva mala crna kombija, a imali smo i zaštitare. Bilo smo iznenađeni što nas novinari čekaju ispred crkve - ispričao je Petar.

Grašo i Hanin otac Tonči Huljić su se nedavno zajedno pojavili u emisiji 'Ami G Show', a da su u jako dobrim odnosima moglo se vidjeti iz njihovog načina komunikacije. Petar je još jednom potvrdio da među njima postoji samo ljubav.

- Tonči mi dođe kao najveća kazna u životu, s njim nikako ne može biti lagano. Šalu na stranu, Tonči i njegova supruga Vjekoslava su mi uvijek bili kao druga obitelj, a ljubav koja je došla s Hanom samo je upotpunila taj odnos. Odlično se razumijemo i puno se šalimo. Kad bih snimio naš obiteljski ručak, to bi bio odličan sitcom - rekao je.

Prisjetimo se, par je pet mjeseci nakon vjenčanja dobio kćer Albu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sohosonja 04.11.2022.

    Cijelo vrijeme priča ne voli pricati niti iznositi detalje iz svog zivota,a u tekstu več "predlaže" snimanje sitkoma o njemu i Huljicima.Pa da povračam kad upalim tv.

  • raven1 03.11.2022.

    Ova cura je dokaz da pare nisu sreća u životu...sve je mogla imati...ali izbor s kim imati dijete joj je ispao katastrofalan....razorila 25godišnji brak (karma), i to s frendom od roditelja, tip koji joj je bio kao 'striko' i išao joj na dječje rođendane, a još je i stariji od nje, bookirao je nastupe tako da joj ne pomaže s djetetom (makar mu ne trebaju novci), ime za dijete je ono koje je izabrala bivša žena........prečudno. usosila se, ako se mene pita.

  • spirit lamp 03.11.2022.

    Hana trepni tri puta ako ocajnicki zelis iz tog braka

Komentiraj...
Vidi sve komentare