To je to što me zanima!

Grdi: 'Uzeli su mi vozačku jer sam na Pagu vidio Marsovce...'

Pjevač je na fašniku u Sv. Nedjelji zabavljao publiku tijekom svog nastupa. Između pjesama ispričao je i kako je izgubio vozačku na osam mjeseci jer jer vidio 'vanzemaljce'
Vidi originalni članak

Mladen Grdović (58) šokirao se kad je, vozeći se u svojem automobilu, ugledao crveno svjetlo.

- Prije sedam godina na Velebitu su se pojavili izvanzemaljci. Prolazija sam onuda i vidija kako se to svitlo čas pali, čas gasi. Uzviknuo sam: ‘Evo, Marsovci, bogati silaze k nama’ - ispričao je publici u Svetoj Nedelji. Dodao je da ga je ubrzo zaustavila policijska patrola.

- Policajac me tražija da pušem u dreger, a ja nisam tija. Di ću puvat, premoren sam, rekao sam mu, ali napuva sam toliko da su mi uzeli vozačku dozvolu na osam miseci - rekao je zadarski zabavljač te dodao da ga to nije previše zabrinuo jer doma ima bicikl. 

Grdović je publici ispričao da ga je zbog 'neoprezne' vožnje opomenuo i Mišo Kovač koji mu je savjetovao da više ne vozi. 

Nakon što se Jaguarom zabio u betonski zid u svom zadarskom kvartu, Grdovića je supruga Brankica vozila na novogodišnju gažu u Poreču. 

 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Judita👥 27.02.2017.

    njegovi koncerti su stalno rasprodani i to ga jača , daje mu moć a i stvarno previše pije, treba malo stati na loptu.

  • zmaajo 27.02.2017.

    Vidis ti moj čovik, nikome nista nisi skrivija, nego in jos pivas i veselis se s ljudima, a oni ti se nebi dali ni napit!? Pa ko to moze žedan pivat?

  • FREEDOM 27.02.2017.

    ... vidi Grdović Marsovce svaki put kad se pogleda u ogledalo ... tom liku treba pod hitno oduzeti vozačku dozvolu zauvijek, prije nego li neku obitelj zavije u crno .. poslije će biti kasno ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare