To je to što me zanima!

Grdović je odgodio krstarenje: Bog me spasio od te tragedije

IPAK NIJE OTIŠAO Grdović je sretan jer je odgodio putovanje na Costi Concordiji. No žao mu je što nije vidio njene dvije teretane i bazene koje na kruzerima obožava
Vidi originalni članak

Brankica, prijatelji i ja svake godine idemo na krstarenje. Trebali smo ići i sad, ali smo putovanje odgodili za travanj, rekao je Zadranin. 

Mladen Grdović (52) sretan je jer je izbjegao tragediju na Costi Concordiji u kojoj je, prema posljednjim informacijama, poginulo 11 ljudi. Kaže da ga je sam Bog sačuvao.

- Jako sam se veselio putu jer sam čuo da brod ima čak dvije teretane - kaže Mladen.

Dodaje kako na kruzerima dane provodi na bazenu gdje pliva, zatim ide u teretanu, a navečer trči na stazi na vrhu broda. Dok Brankica (43) spava, Mladen navrati i do brodskog bara.

- Kad sam bio na Costi Sereni, s kojom smo obilazili zapadni Mediteran, sprijateljio sam se s kapetanom. Čak sam mu pjevao u kabini - rekao nam je Mladen.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nina04 19.01.2012.

    nadam se da će se mladen zauvijek okaniti pića. znam ga dugi niz godina i divna je osoba. šteta da se odao tom poroku.pitanje što bi se desilo da je on bio na brodu?možda ne bi niti došlo do nesreće.

  • mario72 19.01.2012.

    Dobro što je tebe spasio a što nas kazni.

  • bathart14 18.01.2012.

    Neka te Bog cuva i da te brzo vidimo u New Yorku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare