To je to što me zanima!

Grdović mora ići na operaciju koljena: Opet ću biti onaj pravi

NEUMORAN Veslanje, džogiranje i temperamentni koncerti ostavili su traga na pjevačevim koljenima. Trebali bi ga operirati u srijedu, oporavljat će se desetak dana
Vidi originalni članak

Mladen Grdović (54) od nedjelje je u Lovranu. Ondje s bratom Paolom (56) čeka nalaze pregleda koljena. Pjevač mora na operaciju meniskusa lijevog koljena.

Trebali bi ga operirati u srijedu, a bude li sve u redu, oporavljat će se desetak dana u Zadru uz pomoć prijatelja, fizijatra dr. Ivice Lordanića. Mladen se od rane mladosti bavi sportom. Kao reprezentativni kormilar s braćom Bajlo osvojio je 25 zlatnih medalja te državna prvenstva u veslanju 1972. i 1973. godine. Boksao je, igrao nogomet i obožava džoging. Sav taj napor, temperamentni nastupi i česta putovanja ostavili su traga na njegovu koljenu koje mu otiče već godinu dana.

- U Australiji sam plivanjem liječio ruku koju sam slomio. Ona je sad u redu, ali me zbog svakodnevnih nastupa i putovanja Australijom koljeno počelo neizdrživo boljeti. Poslije operacije opet ću biti onaj pravi - kaže Grdović.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • koza 13.03.2013.

    Grdović,legenda,di god dođe je domaći čovik..jednom sam ga vidio u jednom hotelu u Dalmaciji....Došao je iskidane košulje i u po trapa,a omladina koja je imala maturalnu,pozvala ga u salu....On je jedva pričao,dok mu nisu dali mikrofon,dok nije počeo pjevati, muzika odmah skočila da ga prihvati i....Za 10 minuta vidite Grdovića na i 200 maturanata na kolinima...I tako ubiven napravio je vrhunski štimung ,a pjevao je kao na playback,bez greške....Legenda.....Želim mu svaku sreću i da nas još dugo uveseljava svojom pjesmom........

  • SpužvaBobSkockani 13.03.2013.

    Skijanje je gotovo za njega.

  • berekin 13.03.2013.

    Legendo,sritno i neka Bog da da prodje sve u redu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare