To je to što me zanima!

Grdović: Nova pjesma i novi crni sat za Splitski festival

Pjevač jako voli satove koji se prodaju uz tjednik Express i već je skupio cijelu kolekciju. Svi su, ističe, jako kvalitetni. Crni primjerak darovao je bratu Paulu
Vidi originalni članak

Darovao sam ga bratu jer se i njemu jako svidio moj novi WTI sat. Ali posudit će mi ga za Splitski festival, kaže Mladen Grdović (56).

Pjevač jako voli satove koji se prodaju uz tjednik Express i već je skupio cijelu kolekciju. Svi su, ističe, jako kvalitetni. Crni primjerak World Time International svidio se i njegovu bratu Paulu pa mu ga je Mladen darovao.

- Volim obradovati bliske ljude, kome ću dati nešto lijepo ako ne bratu? Ali zamolio sam ga da mi ga ponekad posudi za nastup - kaže zadarski pjevač.

Prvi put će ga pokazati na predstojećem, jubilarnom 55. splitskom festivalu na kojemu nastupa s pjesmom “Neka pisma se čuje” za koju je Grdović napisao tekst i glazbu. Scenski nastup već je osmislio, a supruga Brankica pomogla mu je u odabiru odijela. Pritom je Grdović istaknuo kako mora paziti da crni primjerak WTI sata pristaje uz odijelo.

Novi WTI modeli muških satova, mogu se kupiti samo uz tjednik Exspress po izuzetno povoljnoj cijeni od 79,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bbbdado 30.06.2015.

    Znao sam . Tako nešto dobro ne može Mladenu promaknut

  • neckow 30.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • bornnl 30.06.2015.

    Mladen "Bevanda" Grdović

Komentiraj...
Vidi sve komentare