To je to što me zanima!

Grdović predstavlja novi spot: 'Nek se čuje pisma s Jadrana'

'Nek se čuje pisma s Jadrana' novi je singl Mladena Grdovića kojeg će uživo prvi put predstaviti na omiljenom Grdovićevom Festivalu zabavne glazbe, Split 2015
Vidi originalni članak

Splitski festival je jedan od naših najboljih festivala u povijesti i uvijek mi je drago doći na Prokurative. Znam da dolazim s dobrom pjesmom, što mi je najvažnije, ali i volim taj splitski šušur i međusobno poštivanje jer od ovoga svi živimo. Tomo Mrduljaš radi izuzetan posao, rekao je Mladen.

Ove će se godine, Mladen Grdović, na finalnoj večeri 55. Splitskog festivala pojaviti u dvostrukoj ulozi, kao izvođač s pjesmom 'Nek se čuje pisma s Jadrana', za koju je napisao tekst i glazbu te kao autor glazbe za pjesmu 'Mala mafioza' Ivane Kovač.

Mladena i Ivanu osim dugogodišnjeg poznanstva povezao je i duet Dva goluba kojeg su predstavili na CMC festivalu u Vodicama.

Za novu pjesmu 'Nek se čuje pisma s Jadrana', Mladen je snimio spot s dugogodišnjim suradnikom Željkom Petrešom u Ninu i okolici Vodica, a u sentimentalnom spotu koji prati tekst pjesme sudjelovali su i prekrasna Arleta Vidić i zadarska klapa Munita. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Patrick 08.07.2015.

    Sve su mu pjesme iste.

  • Lord Baltimor 01.07.2015.

    Dalmatinci su poznati pjevači. Još da propjevaju Kalmeta, Karamarko, Šuica, Bačić, Vidošević...bit će ''pisme'' (molim sve one koje nisam naveo da mi oproste, popis je predugačak).

  • CUKRENA. 30.06.2015.

    Neka pisma se čuje sa svih strana Jadrana:)...predivno..To samo Grdović more zapivati.....a i cura u spotu je prekrasna.:)).

Komentiraj...
Vidi sve komentare