To je to što me zanima!

Grdović tuguje za majkom: 'Posvetit ću joj sve pjesme'

NEUTJEŠAN Veronika je preminula u 86. godini u snu. Njezin sin Mladen neutješan je. Zadranin se često hvalio kako ga je mama tetošila pa mu je redovito radila omiljene fritule
Vidi originalni članak

Sve pjesme na koncertu posvetit ću svojoj majci, za koju sam bio jako vezan. Emocije ću ipak pokušati zadržati za sebe, rekao je Mladen Grdović (59).

POGLEDJATE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevač nije odustao od unaprijed zakazanih koncerata, a kaže kako će na bini emocije pokušati zadržati za sebe. Voljena majka Veronika, rekao je Grdović, preminula je u snu u 86. godini.

- Vodila je lijep život i uživala je u svojoj djeci. Osim mene, moj brat i sestra su neutješni - kaže Grdović. Zadranin se često hvalio kako ga je mama tetošila pa mu je redovito radila omiljene fritule, a on je krajem devedesetih napisao glazbu svoje emotivne pjesme “Mama”.

Mladen se rado prisjeća svog djetinjstva jer mu je, uz oca Bepa, upravo majka bila najveća podrška dok je gradio glazbenu karijeru. Roditelji su ga kao trogodišnjaka hrabrili da pjeva, a prvu gitaru kupili su mu kad je proslavio šesti rođendan. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 25.11.2017.

    Preminula u snu , pa blago njoj ,takvu smrt si svatko želi ,kad dođe vrijeme !

  • škver 24.11.2017.

    Care,napij se i sve ćeš viditi ružičasto!

  • žaba davi rodu 24.11.2017.

    I pijanci drogerasi pederi i svi ostali vole majku Grdović legenda i on voli majku sasvim razumljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare