To je to što me zanima!

Grdović: 'Vratit će mi vozačku za 27 dana, dotad pijem vodu'

Proteklih mjeseci pjevač je nekoliko puta imao problema s nastupim jer nije bio u stanju otpjevati pjesme, a čini se da je za sve to bio kriv alkohol pa je odlučio dovesti se u red
Vidi originalni članak

Pjevač Mladen Grdović (64) nastupio je u srijedu u Solinu povodom blagdana Male Gospe, a na koncertu je bio dobro raspoložen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako piše Slobodna Dalmacija, Grdović se tijekom nastupa šalio s publikom pa je u jednom trenutku otkrio zašto pije vodu.

- Još 27 dana mi nedostaje da vratim vozačku. Dotad pijem samo vodu! - rekao je pjevač.

Podsjetimo, Grdović je krajem lipnja nastupao na finalnoj večeri festivala 'Melodija Istre i Kvarnera' i nije mogao dovršiti pjesmu 'Od Istre do Kvarnera' jer je popio koju čašicu više. 

PODRŽAO SVOJ HAJDUK VIDEO Veseli Mladen Grdović pjevao s navijačima na Poljudu

- Glavno da sam osta zdrav, pametan i iskreno ću ti reći da puno ne gledam što pišu o meni, možda nije ono lijepo što u Rijeci nisam izašao na binu i pobijedio tamo. Žao mi je što nisam izašao, bio sam kao malo dijete neozbiljan - ispričao nam je Grdović nedugo nakon incidenta.

Mjesec dana prije toga imao je nezgodu na koncertu u Sloveniji, kada je zateturao na pozornici i naposljetku pao. Ležeći je uzeo mikrofon i rekao da će nastaviti pjevati, potom su ga zaštitari odveli s pozornice.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • rocky55555 09.09.2022.

    Čeka da dobije vozačku prije nego počne opet piti. Logično.

  • Čeljo Brtika 08.09.2022.

    Aha, a kad dobije vozačko opet će se opiti i skoro zgaziti nekoga?

  • japanokinezjapano 08.09.2022.

    Znaći pije vodu još 27 dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare