To je to što me zanima!

Green Gold uz Studio 54, vodi vas u New York sedamdesetih

Green Gold Club vas programom Studio 54 vodi u New York, onih legendarnih, sedamdesetih godina prošlog stoljeća. DJ Daisy i atraktivne plesačice vode nas na putovanje
Vidi originalni članak

Da, već je opet vrijeme za planiranje zabavnog vikenda u Green Gold Clubu. Sve, kao i obično, počinje tamburaškom feštom tamburaškog sastava Dyaco, četvrtkom navečer. Dečki će i ovog četvrtka žestkom svirkom s vama dočekati novi dan.

U petak, da, u petak je ‘Live petak’. I to uz Ruswaj bend, poznat po izvođenju domaćih pjesama, ali i inozemnih hitova koji trenutačno gospodare svjetskim top ljestvicama. Dakle, jasno vam je da se morate prirpemiti za pjevanje i ples do zore.

Do subote. I to ne bilo kakve. Jer u subotu, 5. ožujka Green Gold Club vas programom Studio 54 vodi u New York, onih legendarnih, sedamdesetih godina prošlog stoljeća. DJ Daisy i atraktivne plesačice vode nas na putovanje u zlatna vremena klupskog života grada koji baš nikada ne spava.

Studio 54 bio je najpoznatiji i najuspješniji klub na svijetu, posebno od 1977. do 1981.. Doći u New York a ne uspjeti ući u taj klub bio bi mnogima veliki neuspjeh. Slično bi se moglo reći i za sve koji žele partijati u Zagrebu, bez dolaska u Green Gold Club, to će vam vrlo teško uspjeti. Prvi vikend u ožujku, u zraku su miris proljeća i dobrog provoda. Vidimo se!
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tigric@77 03.03.2016.

    https://www.youtube.com/watch?v=97ZbiemJ1KU

Komentiraj...
Vidi sve komentare