To je to što me zanima!

Gregurević je 'prodrmao' Nives Ivanković na plesnom podiju

PRAVI VESELJAK Ivo Gregurević (64) pobrinuo se da gostima Dana hrvatskog filma ne bude dosadno. Sasvim slučajno je navratio i Halid Bešlić
Vidi originalni članak

Gdje je Ivo Gregurević, tu je i fešta, a kada k njemu, u njegovo rodno Orašje, dođu njegove kolegice i kolege glumci onda je to 'ludilo'.

Tako je bilo i u subotu, na početku 22. Dana hrvatskog filma na kojima će biti prikazana najbolja filmska ostvarenja s ovogodišnje Pule.

'Mala Pula' drugi je naziv za orašku filmsku manifestaciju koja zahvaljujući Gregureviću i njegovim prijateljima odolijeva više od dva desetljeća. Za dobru zabavu, mada se glumci jako dobro znaju zabaviti i sami, pobrinuli su se Najbolji hrvatski tamburaši predvođeni frontmenom Stankom Šarićem, Krunoslav Slabinac Kićo, a sasvim slučajno je navratio i Halid Bešlić. Sve je obećavalo jako dobru zabavu.

– Ivo i ja se znamo sto godina, pardon, malo manje - simpatično je dometnuo s pozornice Kićo dok je domaćin Gregurević svako malo dolazio do pozornce da mu nešto kaže. U jedan ujutro s kompe na Savi nebo je obasjao prelijepi vatromet nakon kojeg je sve nastavljeno kao da je večer tek počela.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 04.09.2017.

    Čaruga ostaje Čaruga...

  • mac1975 04.09.2017.

    Dajte im lopate i kramp.mi radimo za njih a oni se sprdaju

  • krupa 04.09.2017.

    Ivo je ljudina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare