To je to što me zanima!

Grgić o pokojnom Borisu: Pola stoljeća utjecao je na sve nas

Posljednji ispraćaj Borisa Buzančića, koji je bio prvi zagrebački gradonačelnik u samostalnoj Hrvatskoj, organizirao je Grad Zagreb. Na sprovod su došli mnogi
Vidi originalni članak

Pamtit ću Borisa kao vrhunski talentiranog čovjeka. Bio je pravi gospodin. Vrlo pametan, duhovit, često i ironičan, rekao je Goran Grgić (48).

Na pogrebu Borisa Buzančića, koji je preminuo u 85. godini od posljedica moždanog udara, okupili su se mnogi njegovi kolege.

- Ugodno se osjećao u koži glumca. Nije pokušavao biti netko drugi, nego je dio svojeg karaktera unosio u uloge. U pola stoljeća karijere utjecao je na živote svih, ne samo nas u glumištu. Bio je jedan od najvećih - kaže Grgić. Njegova kolegica Ksenija Pajić smatra da je imao bogomdani talent.

- Pamtit ću ga kao sjajnog partnera i čovjeka - rekla je Pajić. Posljednji ispraćaj Borisa Buzančića, koji je bio prvi zagrebački gradonačelnik u samostalnoj Hrvatskoj, organizirao je Grad Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mjato 14.10.2014.

    ali nema obitelj pa da oni organiziraju sprovod a ne grad zagreb? je bio gradonačelnik ali ipak...to bi tribala bit privatna ceremonija, a ne gradska

  • marci2812 14.10.2014.

    Najbolja uloga mu je ipak bila "gradonacelnicka, grada Zagreba" - tako da bas, ne treba pretjerivat s "epitetima". Bio je to sto je bio, kao I svi mi uostalom - samo broj.

  • Florecita 13.10.2014.

    Uspomene na njegov rad ucinit ce ga vjecnim. Odrasla uz Velo Misto u kojem je glumio vrhunski. Hvala mu i pocivao u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare